Wersja do druku

294 strony: « < 168 169 170 171 172 173 174 > »

Stara Gwardia
200 zl z przesylka ,zastanawiam sie nad maszynami z tablicy.pl ale boje sie ,ze zostane oszukany ,na allegro jest wieksza pewnosc :)
jest ta singer samba za 139
a starych łuczników od groma
z tablicy zawsze można poprosić o wstawienie na allegro,jeśli nie chce wstawić to lepiej nie kupować

--- Ostatnio edytowane 2013-12-29 22:42:23 przez roksanitka ---
Stara Gwardia
Samba jest do regulacji ,a nie chce mi sie w to bawic :) napisalem ogloszenie na forum ,ze kupie maszyne,bo moze ktos ma ,ktorej nie uzywa ,a ktora jest wciaz sprawna i tylko kurz zbiera i zechce mi ja sprzedac :) a nie dlugo (licze ,ze jak najszybciej) bede regulowal maszyne przyszlej tesciowej mojej sis (lucznik typu predom ale nw ktory ) i bd mogl ja troche wyprobowac ,bo Pani B powiedziala zebym sie nie spieszyl ,jak sie uda to fajnie ,a jak nie to trudno.Maszyna ma ten problem ,ze gdy tylko pojdzie w odstawke rozregulowuje sie i petelkuje.Coz wymienie igle ,naoliwie i sprobuje ustawic naprezenie nici gornej i dolnej.Bardzo sie tym ciesze ,bo bd mial dluzszy kontakt ze starym lucznikiem do ktorych mam sentyment,juz nie mg sie doczekac!!! :)
Stara Gwardia
Dziękuje za propozycje jednak wolalbym cos nowszego :)
Samba jest do regulacji ,a nie chce mi sie w to bawic :) napisalem ogloszenie na forum ,ze kupie maszyne,bo moze ktos ma ,ktorej nie uzywa ,a ktora jest wciaz sprawna i tylko kurz zbiera i zechce mi ja sprzedac :) a nie dlugo (licze ,ze jak najszybciej) bede regulowal maszyne przyszlej tesciowej mojej sis (lucznik typu predom ale nw ktory ) i bd mogl ja troche wyprobowac ,bo Pani B powiedziala zebym sie nie spieszyl ,jak sie uda to fajnie ,a jak nie to trudno.Maszyna ma ten problem ,ze gdy tylko pojdzie w odstawke rozregulowuje sie i petelkuje.Coz wymienie igle ,naoliwie i sprobuje ustawic naprezenie nici gornej i dolnej.Bardzo sie tym ciesze ,bo bd mial dluzszy kontakt ze starym lucznikiem do ktorych mam sentyment,juz nie mg sie doczekac!!! :)

"W żadnym wieku nie powinieneś się wstydzić tego, czego nie wiesz, ponieważ zamiłowanie do nauk i zajmowanie się nimi nie ogranicza się do czasów szkolnych, lecz kończy się z życiem." (Szymon Marycki,1551)
Stara Gwardia

i jeszcze jedną dorzucę:)
http://allegro.pl/maszyna-do-szycia-victoria-fashion-2200-i3834734767.html
Wydaje mi się,że posiada to ,na czym najbardziej Ci zależy:mysli:
"W żadnym wieku nie powinieneś się wstydzić tego, czego nie wiesz, ponieważ zamiłowanie do nauk i zajmowanie się nimi nie ogranicza się do czasów szkolnych, lecz kończy się z życiem." (Szymon Marycki,1551)
Pogromca spamerów
identyczna mialam,oddalam ciotce nazywa sie Łucznik
Stara Gwardia
(...) bd mial dluzszy kontakt ze starym lucznikiem do ktorych mam sentyment,juz nie mg sie doczekac!!! :)
Ale trafiała Ci się okazja - dobrze wykorzystaj czas na poznanie maszyny. Stary Łucznik to dobra szkoła.

Fides
Stara Gwardia
Ciekawe propozycje ale wstrzymam sie jeszcze ze 2 tyg chyba ,ze znajde cos superastegp ,poszperam jeszcze ,mozexna forum dostane jeszcze jakas propozycje,no i poczekam na lucznika przyszlej tesciowej mojej sis :)

294 strony: « < 168 169 170 171 172 173 174 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.