294 strony: « < 79 80 81 82 83 84 85 > »
Świeżynek
![]() |
|
Dziękuję Wam za wszystkie wskazówki.
Tulu, właśnie zamierzamy robić jednak coś więcej i myślę, że lepiej jak pójdziemy za Twoją radą. Na które modele w takim razie powinniśmy zwrócić uwagę. Marcin |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Chyba Media Markt miał taką... z tego co kojarze jest ona na rynek Niemiecki/Austriacki...
Jeśli stopki do niej pasują 'standardowe' to może nie być taka najgorsza... Ale gwarancji to raczej nie uświadczysz.. Niby sprzedający daje ci 6 miesięcy ale sama nie wiem... ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Dzis dotarla zgodnie z umowa maszyna Pfaff Hobby 1142.
Bardzo prosta obsluga,ma to czego mi potrzeba ![]() Nawlekacz igly,regulacje docisku stopki,noz obcinajacy pod reka,dwustopniowe podnoszenie stopki,automat do dziurki (co prawda jeden tylko rodzaj,ale dla mnie jest to ok). W zestawie stopka do sciegu slepego,overlocka,wymieniona juz stopka do dziurek,do guzikow,przzroczysta,do wszywania zamkow blyskawicznych. Widze tez ,ze moje stopki od Brothera beda pasowac. I tak pieknie brzmi i solidnie wyglada ![]() Acha ,rotacyjna praca bębenka. No to ide dalej sie nia cieszyć. Pozdrawiam --- Ostatnio edytowane 2013-03-06 14:33:46 przez teliszon --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Dzięki za informację. Nie wiem co jeszcze zrobię. Licytacja się kończy dzisiaj. Mam jeszcze jedno pytanie czy ktoś ma może łucznika Magdalenę , a dokładnie chodzi mi o wyszywanie liter. jakiej wielkości można wyszywać?
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
w opisie tej maszyny napisane jest "ściegi bardzo szerokie (7 mm), zygzakowe i ozdobne"
myślę ze to max 7 mm na literki ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
dzięki za info, teraz mam nie lada orzech do zgryzienia, nie wiem czy lepiej dołożyć, czy spróbować kupić tą na allegro, a jak nie będzie pasować?
|
|
Stara Gwardia
|
|
Hej,
maszyny Carina sa godne polecenia, swego czasu w Niemczech byly one sprzedawane w teleshop ´ie i bezposrednio w firmie(tu adres firmy http://carina-naehmaschinen.com/index.php?page=shop.browse&category_id=18&option=com_virtuemart&Itemid=64&lang=de&vmcchk=1&Itemid=64) a wraz z jej zakupem nabywalo sie rowniez 5(!) letnia gwarancje, nigdy nie widzialam ich w jakims tanim molochu(a tu mozesz zobaczyc sobie filmik co ta maszyna potrafi...niestety tylko po niemiecku http://www.youtube.com/watch?v=ASWOO9pUMCM), .W razie usterki maszyna byla wysylana(na koszt odbiorcy) do firmy gdzie byla naprawiana, jak to jes w PL nie mam pojecia. W kazdym razie 2 moje znajome z kursu posiadaja takowa maszyne i sa MEGA zadowolone, te maszyny maja wszystko co poczatkujacemu krawcowi do szczescia potrzebne poza tym maja mocny silnik i szyja wszystko poczawszy od szyfonu a skonczywszy na 5 warstwach dzinsu. pozdrawiam Masza |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
hmm ta na allegro to jakas dziwna mi sie wydaje i ta gwarancja...
ja osobiście bym nie brała a poczytaj forum może w cenie tej Magdaleny łucznika lub tańsze sa inne maszyny godne uwagi Myślę, że znajdzie sie parę osób na forum które Ci pomogą bo maja rozeznanie i cenowe i jakościowe ![]() edit: oo proszę wyszło że to dobra maszyna...aczkolwiek kicha z tą gwarancją --- Ostatnio edytowane 2013-03-06 15:56:39 przez polla --- ________________________________________________________
|
|
Szpec od maszyn
![]() |
|
Każdy sam musi ponieść ryzyko zakupu, zwracam tylko uwagę na 3 kłamstwa widniejące w ofercie sprzedaży tj. :
1.) maszyna renomowanej firmy. 2.) maszyna profesjonalna. 3.) posiada owerlok. |
294 strony: « < 79 80 81 82 83 84 85 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.