Świeżynek
![]() |
|
Napawa mnie taka dumna z mojego pierwszego projektu, że postanowiłam się Wam pochwalić a przy okazji mieć małą dokumentację moich postępów w nauce szycia
![]() ![]() ![]() A więc przedstawiam Wam mój pierwszy tydzień z maszyną: zrodzoną w bólach firanę (niemalże dosłownie...) oraz poszewkę ze starej koszuli, która podbiła moje serce ![]() Wybaczcie jakość zdjęć, ale mój telefon ma baaardzo słaby aparat -.- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
jaki fajny pomysl na poszewke ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Dziękuję, chociaż przyznam szczerze że nie do końca mój. Znalazłam tutorial na blogu Long Red Thread, tyle że bez kieszonki
![]() |
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Wprawdzie niewiele widać z tych firanek, ale sam fakt, że jesteś z nich dumna pozwala przypuszczać, ze wyszły dobrze. ![]() W dodatku wzięłaś się od razu za trudne zadanie... No no... Ćwicz i pokazuj więcej! A co na początek do ćwiczeń i wprawek? Hmmm... Chyba nie ma tu sensu trzymać się schematów... Po prostu - co samo wpadnie akurat na tapetę! Nawet obszycie lnianej ściereczki może być nie lada wyzwaniem. ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.