Świeżynek
![]() |
|
witamy ![]() ![]() ________________________________________________________
![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
witamy ![]() ________________________________________________________
![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Cześć.
To będzie dla kogo szyć ![]() Powodzenia ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Cześć!
![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
witamy ![]() ________________________________________________________
![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Witam wszystkie Świeżynki ![]() Czekamy na Wasze uszytki ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Yola - nie wiem jak inne Świerzynki, ale ja po tym, co zdążyłam zobaczyć na tym forum sądzę, że nieprędko odważę się pokazać moje uszytki. Zawsze w rodzinie miałam niedościgniony wzór (ciocia - matka chrzestna, krawiecki samouk)a nawet wzory (+ tata wykształcony krawiec odzież ciężkiej, kuzynka technik odzieżowy. Zawsze szyłam ze świadomością, że nigdy nie dorównam im umiejętnościami. Do forum dołączyłam, bo chciałam być jedną z Was - wspaniałych, utelentowanych i pracowitych ludzi, wspomagających innych w dążeniu do doskonałości. No i miałam problem z maszyną, który już-dzięki Waszej pomocy-został usunięty. Jestem pełna podziwu dla tego, co robicie. Nie tylko na maszynach do szycia...
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
O rany! Ale mi wstyd! W poprzednim poście miało być oczywiście "Świeżynek" przez ż a nie rz. To przez pośpiech, wybaczcie proszę. Muszę pisać uważniej.
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Witaj!
Szycie dla dzieci daje wiele satysfakcji ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.