Wersja do druku

2 strony: 1 2 >

Świeżynek
Witam wszystkich forumowiczów. :D:D Po dłuższym namyśle i nabraniu nieco odwagi postanowiłam dołączyć do grona pasjonatów szycia:) Od kilku miesięcy zastanawiam się nad wyborem maszyny jednak mam mętlik w głowie i nie potrafię się zdecydować. Czytałam namiętnie wątek o wyborze maszyn dla osób początkujących jednak ile ludzi tyle opinii i nie wiem co robić. Dodam,że od bardzo bardzo dawna nie rejestrowałam się na żadnym forum z uwagi na to,że przeważnie straszyło a nie przyciągało.
Tutaj jest miło a także przyjemnie jest poczytać wypowiedzi ludzi którzy szanują się nawzajem i są na tyle cierpliwi żeby po raz kilkunasty odpowiedzieć na to samo zadane pytanie;)
Jestem w 3 trymestrze ciąży i mam koło siebie 18 miesięczną ząbkującą córeczkę i nie zawsze mam czas by ze skupieniem wszystko poczytać czy znaleźć odpowiedni temat. Dlatego z góry przepraszam jeśli będę nieco męcząca w zadawaniu pytań;)Mam nadzieję,ze kiedyś i ja zdobędę doświadczenia na tyle by pomoc innym;)
A teraz póki mam chwilę czasu poszukam wątku o maszynach dla początkujących raz jeszcze co by nie maglować wkoło tego samego;)
pozdrawiam wszystkich serdecznie:)
witaj :)
Stara Gwardia
witaj:)
Witaj, tu naprawde jest milo, na pewno duzo sie nauczysz a bedzie dla kogo szyc.
Świeżynek
oj tak.Mam nadzieję,ze znajdę odpowiednią maszynę żeby się nie zniechęcić.
Witaj :)
Świeżynek
Cześć! Gratuluje odważna kobieto takiej małej róznicy wieku u dzieciaczków ;p
Stara Gwardia
Witaj , tutejsze forum to magiczne miejsce ktore mozna czytac i przegladac godzinami , a dodatkowo wszystkie porady latwo i szybko sa przyswajalne i na dluuuuuuuuuuuuuuugo zostaja w glowach i sercach nas wszystkich :)

Nur Frauen mit Tattoos sind sexy
Świeżynek
oj tak. Po przeczytaniu kilku postów nie miałam wątpliwości by się zarejestrować;) rady są tu bardzo cenne bo pochodzą od doświadczonych osób.Nie ma tzw."lania wody".I poziom jest wysoki. Nie mam dużo czasu by zaglądać ale gdy tylko znajdę chwilkę zaraz zaglądam;)

2 strony: 1 2 >

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.