Świeżynek
![]() |
|
Witam wszystkich forumowiczów. ![]() ![]() ![]() Tutaj jest miło a także przyjemnie jest poczytać wypowiedzi ludzi którzy szanują się nawzajem i są na tyle cierpliwi żeby po raz kilkunasty odpowiedzieć na to samo zadane pytanie ![]() Jestem w 3 trymestrze ciąży i mam koło siebie 18 miesięczną ząbkującą córeczkę i nie zawsze mam czas by ze skupieniem wszystko poczytać czy znaleźć odpowiedni temat. Dlatego z góry przepraszam jeśli będę nieco męcząca w zadawaniu pytań ![]() ![]() A teraz póki mam chwilę czasu poszukam wątku o maszynach dla początkujących raz jeszcze co by nie maglować wkoło tego samego ![]() pozdrawiam wszystkich serdecznie ![]() ________________________________________________________
![]() |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
witaj ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
witaj ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Oj, pamietam jeszcze czasy jak jedno raczkowalo, a drugie w brzuch kopalo ![]() Witaj, tu naprawde jest milo, na pewno duzo sie nauczysz a bedzie dla kogo szyc. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Witaj ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Świeżynek
![]() |
|
oj tak.Mam nadzieję,ze znajdę odpowiednią maszynę żeby się nie zniechęcić. ________________________________________________________
![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Witaj
![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Cześć! Gratuluje odważna kobieto takiej małej róznicy wieku u dzieciaczków ;p
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witaj , tutejsze forum to magiczne miejsce ktore mozna czytac i przegladac godzinami , a dodatkowo wszystkie porady latwo i szybko sa przyswajalne i na dluuuuuuuuuuuuuuugo zostaja w glowach i sercach nas wszystkich ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
oj tak. Po przeczytaniu kilku postów nie miałam wątpliwości by się zarejestrować ![]() ![]() ________________________________________________________
![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.