Świeżynek
![]() |
|
Witam :=
Jakiś czas temu zaświtała mi w głowie myśl - czas zacząć szyć! Gdy opuszczałam dom rodzinny 7 lat temu, rodzicielka obiecała mi maszynę do szycia, no i nadszedł czas na spełnienie obietnicy ![]() mamuśka uparła się na Łucznika ale nie wiedziała, że te nowe to już nie to samo co jej, dwudziestoletnia maszyna. wysupłała więc parę stówek i tak oto zostałam posiadaczką Singera 3323 mam nadzieję że mój wybór jak na początek nie jest kiepski ![]() sama miałam w planie Lidlowego Silvercresta ale mama uparła się, żeby maszyna nie była plastikowa ![]() Z szyciem ostatnio miałam do czynienia jako dziecko, szyłam ręcznie ubranka dla lalek i czasem zdarzyło mi się dobrać do maminego Łucznika gdy go nieopatrznie zostawiła bez opieki,,, potem oczywiście dotawałam ochrzan że jej poprzestawiałam ![]() No i mój zapał został skutecznie zahamowany przez rodzicielkę gdy odkryła, że ubranka dla lalek szyję z własnych ciuchów szkolnych... ![]() teraz mam chęć wrócić do szycia, nauczyć się go i mam nadzieję że forum mi w tym pomoże ![]() No i chyba tyle tytułem wstępu ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Witamy serdecznie ![]() ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witamy.
![]() |
|
witaj ![]() ________________________________________________________
|
|