| Świeżynek
  |  | 
| Witam
 W tym miesiącu swoją uwagę skoncentrowałam na szyciu ubranek dziecięcych.Wiem,że powinno w nich być sporo kolorowych akcencików,a z drugiej strony bałam się nadmiaru. Nie wiem,którą podarować mojej uroczej 4 letniej sąsiadeczce?Proszę o radę. | |
| Administrator
  |  | 
| Jakie śliczności!! Ale dla mnie numerem jeden jest czerwona sukienusia   Cudowna! ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Zaaklimatyzowany
  |  | 
| Trudny wybor, bo wszystkie piekne, ale uwielbiam kolor czerwony, wiec numer 1  | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| piękne sa wszystkie ale zwróć może uwagę na karnacje dziewczynki, jeżeli ma ona ciemna karnacje to ja podarowałabym jej tą czerwoną, jeżeli jest to blondyneczka o jasnej karnacji to wybrałabym tę drugą  | |
| Świeżynek
  |  | 
|   Dziękuję bardzo za radę.Jednogłośnie padło na czerwoną. Dziewczynka ma ciemną karnację,a zatem czerwień rzeczywiście będzie miała ładne odbicie. Udało mi się kupić krateczkę w takiej samej tonacji,myślę,że mały akcencik nie zaszkodzi ?
 Nieudolne zdjęcie zupełnie nie odzwierciedla koloru,zarówno sukienka i kratka mają intensywną czerwień. Dzięki Hania | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Śliczne sukienki :] ________________________________________________________ | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| CUDNE sukieneczki!Wszystkie bez wyjątku!!!! | 
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook