|
Stały Bywalec
![]() |
|
|
Mam pytanie, czy sa moze jakies konkretne zasady, a moze jakis opis na filmie czy cos podobnego, jak sobie poradzic z wszyciem zamka do bluzy polarowej?
Mam prawie gotowe dwie bluzy, ale nie daje rady z zamkiem, chciala bym, zeby on lezał prosto, a cały czas sie tak faluje, wybrzusza, okropnie to wyglada. Myślalam już o zmniejszeniu docisku stopki, moze poluźnić nić? Pomóżcie... ________________________________________________________
|
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
|
a jak wszywasz ten zamek??????????????
po polarze,czy zamku? ________________________________________________________
|
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
|
po polarze, bo zamek mam podlozony od spodu. ________________________________________________________
|
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
|
wlasnie
po zamku trzeba aa pewnie wszywasz na raz --- Ostatnio edytowane 2013-09-22 08:10:03 przez roksanitka --- ________________________________________________________
|
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
|
dziękuję roksanitka
ok, to zaraz się biorę za szycie od spodu... no tak, na raz, powinno się jakos fragmentami? ja nieuczona, więc moze to smieszne pytania, ale jak się raz dowiem to juz bedzie ok ________________________________________________________
|
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
|
najpierw doszyj zamek do lewej strony-po zamku,a pozniej jak go wywiniesz to stebnujesz po polarze na prawej i masz tak jak jest we wszystkich bluzach ________________________________________________________
|
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
|
ok, dzięki, jak mi się uda to w koncu dodam zdjęcia bluz ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook