Krawiec-Filozof
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
sa boskie , ale ja tak nie potrafie ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Na filmiku wszystko wydaje sie takie proste, ale mysle, ze troche wystarczy pocwiczyc i sa do zrobienia ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
jak wyprobuje to pokaze ![]() na filmiku wyglada ze w ok 30 min da sie zrobic , ale gdzie trkwi haczyk ??? ![]() ________________________________________________________
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
A dlaczego musi być jakiś haczyk? ![]() Ja co prawda nie lubuję się w zabaweczkach itp., zatem nie będę raczej próbował, ale spodobał mi się spryciarski sposób zakańczania nitki. Z pewnością się przyda w innym szyciu. ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
kurdesz jaki czad ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Ale wiecie na Papavero były kiedyś pokazane maskotki ze skarpetek - trzeba poszukać ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
hihihi bo za latwo to tak wyglada ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
wygłada łatwo,bo osoba ktora to robi, na pewno ma doswiadczenie i ,,uszyła: juz setki takich maskotek. Wiadomo ,ze za pierwszym razem bedziesz robic moze z godzine, albo i wiecej, ale nast razem juz pojdzie szybciej ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Dokładnie.
A te maskotki są tak urocze, że chyba spróbuję. A jeśli się uda to będą urocze prezenty pod choinkę. ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.