29 stron: « < 9 10 11 12 13 14 15 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
A dziś Wam pokażę fartuszki kuchenne dla duetu mama+córka (tak, mam trochę fioła na punkcie fartuszków) ________________________________________________________
http://magdiczka.blogspot.com - moje zmagania z blogowaniem i szyciem ![]() |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
ale fajowskie ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Witaj, fartuszki świetne.
Widzę, że ostatnio na blogach szyciowych panuje moda właśnie na takie ozdobne fartuszki. W sumie nie ma co się dziwić są urocze. Niczym Perfekcyjna Pani Domu ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Te, po prostu są boskie. BOSKIE! wiązanie w kokardę rewelacja. ________________________________________________________
Panie Boże! A mogłeś z tego żebra, taką fajną kolejkę elektryczną zrobić! |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Fartuszki rewelacyjne, aż szkoda ich używać!
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Jakie słodkie te fartuszki!ja też chcę!
![]() ![]() ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Śliczne fartuszki ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Śliczniusie te fartuszki !! Ja też lubię fartuszki, przez całe swoje zawodowe życie , do szycia zawsze siadałem w fartuszku, tak mnie nauczono. A w domu też moja ś.p.żona do wszystkich domowych prac i do szycia kazała mi ubierać fartuszek. Z przyzwyczajenia robię to nadal.
|
|
Stały Bywalec
|
|
Jest rewelacyjny! ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Rany, 100 lat mnie tu nie było. Nie to, że nie szyłam.. Ale szycie było utrudnione przez całą masę chorób, które przewalają się od grudnia przez mój dom (niestety, z zapaleniem płuc włącznie). No nic, prezentuje część moich ostatnich "dzieł".
1. Spodnie od piżamy dla męża 2. Tunika z dresówki dla siostry w ciąży 3. Strój na bal karnawałowy dla córki - tygrysek. Nie jestem tak całkiem z niego dumna, ale szyłam z grypą żołądkową, więc był trochę po najmniejszej linii oporu 4. Namiot tipi dla dzieci koleżanki ________________________________________________________
http://magdiczka.blogspot.com - moje zmagania z blogowaniem i szyciem ![]() |
29 stron: « < 9 10 11 12 13 14 15 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.