29 stron: « < 8 9 10 11 12 13 14 > »
Stara Gwardia
|
|
fajna ________________________________________________________
www.facebook.com/natabo.retro.design/ |
|
Stara Gwardia
|
|
Bardzo fajna, a nie wygląda na dzianinke ech, kiedy ja tak będę szyc ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
|
|
Jeżeli to Twój drugi ciuszek to wysoko sobie podniosłaś poprzeczkę, czekam na kolejne!
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
|
|
Poznaję model, świetnie wyszła. Nie wygląda na drugi ciuszek, może na dwudziesty drugi ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Mistrz Krawiectwa
|
|
Magdiczka,
Uszyłaś piękną sukienkę, powiedziałbym o neutralnej kolorystyce (pepitka) , ale o bardzo ciekawym kroju. Moim zdaniem Ty już nie uczysz się szyć, a Ty po prostu szyjesz !!! Zawsze będziesz poznawiać różne tajniki szycia np. wszycie zamka, ale właśnie krawiectwo opiera się na doświadczeniu i praktyce. Ja żeby powiedzieć, że nauczyłem się dobrze szyć, to minęło co najmniej 10 lat, zaczynając naukę szycia po szkole podstawowej. |
|
Świeżynek
|
|
Magdiczka, jestem pod wrażeniem Twoich uszytków! Ty szyjesz jak krawcowa zawodowa, bardzo mi się podobają te wszystkie pięknie rzeczy, które wyszły spod igły Twojej maszyny
|
|
Stara Gwardia
|
|
Bardzo lubię sukienki i Twoja bardzo mi się podoba ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Dziękuję Wam bardzo! Sukienka ma swoje wady, ale i tak ... nie ma dramatu. Następna będzie jeszcze ładniejsza
A do krawcowej ciągle jest mi bardzo daleko ________________________________________________________
http://magdiczka.blogspot.com - moje zmagania z blogowaniem i szyciem |
|
Stara Gwardia
|
|
Nie rozumiem , po co masz iść do krawcowej, skoro tak do niej daleko? Przecież masz krawcową w domu, spójrz w lustro
|
|
się uśmiałam Dzięki! ________________________________________________________
http://magdiczka.blogspot.com - moje zmagania z blogowaniem i szyciem |
29 stron: « < 8 9 10 11 12 13 14 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.