Stara Gwardia
![]() |
|
W moim albumie jak otworzysz zdjęcie i je sciagniesz, później powiekszysz, to na dole kartki po prawej lub lewej stronie jest paginacja czyli nr i rok burdy ![]() Miłego oglądania ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Podłaczam sie pod ten wątek.
Chciałabym, aby ktos kto ma tę Burde, podrzucił mi skan wykroju drugiej sukienki - to chyba jest nr 123. Chodzi mi o jej poszczegolne częsci. http://www.burdastyle.de/aktuelles/news/burda-style-11-2011-alle-modelle-aus-heft-11_aid_3852.html --- Ostatnio edytowane 2011-11-04 16:54:40 przez monikowo --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja mam tę burdę, ale jak to chcesz dostać? ________________________________________________________
stefcia.pl
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja potrzebuje tylko skan tych częsci, żeby sobie zobaczyc, jak to jest wykrojone. Potem sama sobie zrobie wlasny wykroj na papierze albo bezposrednio na materiale.
Tam na zdjeciu malo widac. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jak skan to tylko później wydruk i jak coś klej ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
|
Stara Gwardia
![]() |
|
JA nie chce skanu gotowego wykroju z wkładki. Mi chodzi o te male obrazki, które sa przy opisie szycia danej rzeczy w gazecie. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ok zrobie Ci- wyslij mi emaila na jaki mam wyslać ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
|
Świeżynek
![]() |
|
Mam problem.
Planuję uszyć z Burdy 1/2012 spódnicę 115 ... tylko nie mogę znaleźć na szarych stronach Burdy numeru arkusza oraz numerów części wykrojów. Pomóżcie proszę ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sprawdź może czy przypadkiem szukany przez Ciebie wykrój nie jest zaznaczony jako wykrój specjalny - często opisany na ostatniej stronie szarych stron
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nie możesz znaleźć, bo na tą spódnicę nie ma wykroju. Musisz zrobić go sama. Tam jest wszystko dokładnie opisane, jak wielkie kliny skroić i ile ich ma być. --- Ostatnio edytowane 2012-02-27 21:11:32 przez By Charczerka --- ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.