Świeżynek
![]() |
|
Witam!
Podglądałam forum z czystej ciekawości,jak również w poszukiwaniu inspiracji i porad. W końcu postanowiłam do Was dołączyć. Przyznaję się bez bicia,że szyć nie potrafię(jeszcze), ale mam nadzieję,że z waszą pomocą jakoś dam radę ![]() Nie mogę pochwalić się niczym, poza uszyciem kilku łatwiutkich poszewek na pościel i podszywaniem spodni. Jestem pełna optymizmu i zapału do nauki ![]() |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
a to najwazniejsze
witaj ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Od czegoś trzeba zacząć i większość z nas od tego zaczynała. Ja nadal bardzo lubię szyć poszewki ![]() ![]() ![]() Witamy Cię cieplutko na forum ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Cześć! Ja też bardzo lubię szyć poszewki - zawsze mi wychodzą tak jak powinny! Tnie się po nitce, musi być prosto, szyje się prosto... Z bawełny lubię szyć najbardziej, to najwdzięczniejszy dla mnie materiał. Już czekam, kiedy dzieci zaczną wyfruwać na swoje - będę mogła szyć pościele (póki co mamy dosyć). Prawda jest też taka, że gdy pierwszy raz kupiłam gotową pościel, to płakać mi się chciało jak zobaczyłam dziurki na guziki. Dno. Żenada. Wstyd dla producenta. Szkoda słów. To był ostatni zakup pościeli.
![]() "Nie wychodzi" - chyba każdy to kiedyś przeżył. Moja matka chrzestna mówi, że najłatwiej jest powiedzieć "nie umiem". Sztuką jest nauczyć się. Pamiętam o tym i cały czas to robię. Tobie życzę powodzenia! |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Witajcie!
Bawię się w szycie od lat, wstyd przyznać ale uszyłam tylko jedną poszewkę na poduszkę i średnio mi wyszła ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Witam was! ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.