Krawiec-Filozof
![]() |
|
Nic dodać, nic ująć...
Ale ja się nawet nie wkurzyłem, bo to przecież szkoda mojego młodego życia na takie frasunki! ![]() Porada mogła brzmieć równie dobrze: kup sobie nową. Wyznaję starą, obecnie będącą w poniewierce, zasadę: "Albo pokaż, co potrafisz, albo nie pchaj się na afisz." Zganiłem ten wpis z powodu jego żadnej wartości merytorycznej. Natomiast drażni mnie, kiedy ludzie nie mający nic do zaoferowania wypisują takie bzdury, byle coś napisać. Ot i co. Nie denerwuj się, Fides, bo jeszcze nie raz natkniesz się tutaj na podobnie bezsensowne wpisy. ![]() Nie warto się wadzić o takie nieistotne "szumy otoczenia"! ![]() --- Ostatnio edytowane 2013-10-19 14:49:17 przez Zibiasz --- ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
|
|
Też jestem takiego zdania jak Ania i Zibiasz ![]() ![]() Mam też mieszane odczucia czy skarbnarodowy nadal potrzebuje pomocy... ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Czeremcho, Zibiaszu, Mamomarto55,
Moją reakcją na wpis Trampoliksy był: brak reakcji. Postanowiłam oburzenie schować i nie reagować. Taki wpis znikłby wśród innych wpisów. Co do oceny wpisu, jesteśmy wszyscy zgodni. Co do metody zwrócenia uwagi, w mojej ocenie, mogła być delikatniejsza, a jednocześnie równie zdecydowana i stanowcza. Był to Jej pierwszy wpis. Trudno zaistnieć na nowym forum. Nowoprzybyli przyjmują różne sposoby zaistnienia na forum: „chodzą i chwalą”, chcą rady "tu i teraz", przychodzą z problemem, wpisują się raz i znikają, a czasami wpisują się niefortunnie. Trampolikso, Podstawową zasadą jest przeczytanie wcześniejszych wpisów, aby można było odnieść się do nich merytorycznie - treściowo - zgodnie z treścią, tematem. Ktoś ma problem - staramy się go rozwiązać. Ktoś ma pytanie - staramy się na nie odpowiedzieć. Szanujemy czas innych i od nich wymagamy tego samego - szacunku dla naszego czasu. Fides --- Ostatnio edytowane 2013-10-21 06:58:16 przez Fides --- |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.