Stały Bywalec
![]() |
|
Witam wszystkich forumowiczów i forumowiczki!
Wasze forum przeglądam już od jakiegoś czasu. Ogromne (pozytywne oczywiście) wrażenie wywarła na mnie przede wszystkim Czermacha choć podczas pracy czerpałam ze wszystkich dostępnych tutaj porad i wskazówek. Jestem baaaardzo początkująca jeśli chodzi o szycie, a pomimo tego udało mi się uszyć prostą sukienkę. Profesjonalistki proszę o spojrzenie na moje "dzieło" łaskawym okiem ![]() Poniżej wklejam zdjęcia jeszcze nie dokończonej sukieneczki. Nie jest idealna, ale powstała dzięki wam. I to dzięki wam połknęłam bakcyla szycia ![]() (Jeśli dodałam post w nieodpowiednim dziale proszę o przeniesienie.) Pozdrawiam wszystkich, Iza --- Ostatnio edytowane 2013-10-24 12:49:35 przez Izabelka2904 --- ________________________________________________________
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Ha! No i proszę, jaka dzielna! Można? ![]() Ale to ewenement na skalę światową - uszyć sukienkę "korespondencyjnie"! ![]() Ciekawe, jakie jeszcze ukryte zdolności ma to nasze forum? ![]() Gratulacje Izabelko! ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
witaj ![]() ciekawa jest ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Dziękuję bardzo ![]() Na ciele układa się znacznie lepiej. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Witam serdecznie ![]() ![]() Tylko pogratulować dzieła ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Dziękuję wszystkim za słowa otuchy.
Tylko kilka prostych słów a podbudowuje człowieka i motywuje do dalszego działania ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witam. I gratuluje
![]() ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.