Krawiec-Filozof
![]() |
|
Babciu! Przemysław Babiarz nie był nigdy znaczącym człowiekiem w jakiejkolwiek materii, stąd też wzięła się jego "zsyłka" do redakcji sportowej. To w imperium woroniczowym zawsze oznaczało spadek notowań i zatrzymanie w pracy na zasadzie "może chociaż tu coś z siebie dasz". Znam te korytarze od środka i wiem, jak tam się plotą losy różnych programów, a wraz z nimi - ludzi.
Z Babiarza jest taki krawiec, jak z dupy kapelusz. On się nie zna na NICZYM!!! Ja wiem, ciężko w to uwierzyć, ale ten egzemplarz tak ma... ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
|
|
Ja nie twierdzę czy pan Babiarz zna się na krawiectwie czy nie, tylko stwierdzam fakt, że taki program kiedyś był nadawany.
Stara Gwardia
|
|
O ile dobrze pamiętam, istotą tego programu było uszycie jak najmodniejszego ciuszka przy jak najmniejszym nakładzie finansowym, a Przemysław Babiarz był tam tylko prowadzącym, który miał przy sobie ekspertów w dziedzinie krawiectwa. To był program Xymeny Zaniewskiej
|
|
Stara Gwardia
|
|
Tak właśnie było ![]() ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Stara Gwardia
|
|
P{amiętam! Oglądałam to jako dzieciak i marzyłam, że kiedyś tam wystąpię ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
http://ciuchotworstwo.blogspot.com/ - moje szycie i początki konstrukcji ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Ech... wspomnień czar...
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
też nie mam telewizji od maja gdy wyłączyli mi analogowy ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dokladnie tak jak ja ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja też nie mam telewizora, ale ten program chętnie bym zobaczyła...szkoda, że w necie nigdzie nie można obejrzeć.
|
|
Stara Gwardia
|
|
Obejrzałam casting z Łodzi. Większość projektów podobała mi się, ale doszłam do wniosku,że nie rozumiem poczynań jury.
I co to za jury?! Pan Babiarz miałby więcej do powiedzenia... ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.