Świeżynek
|
|
Cześć Wam!
Krawcową nie jestem. Nic do noszenia chyba nie uszyłam. a to mam sporo poprawek na koncie, nawet dla koleżanek. Uszyłam w życiu patchworkową narzutę i poduszek sztuk kilka. ![]() Mam starego Łucznika bez numeru, więc nie podam. Lubi odmawiać współpracy i szukam nowej maszynki, na razie... Mam zapędy i lubię szyć. Kupiłam już materiał na spódnicę, zobaczymy co z tego będzie. ![]() Tu kapa ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Bardzo ładnie uszyte ![]() ![]() Witam i pozdrawiam ![]() ![]() ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Cześć! Ja też nie jestem krawcową z wykształcenia (he, he, ogrodnik wita!), ale szycie to jedno z moich zajęć w tzw. czasie wolnym. Kiedyś szyłam trochę dla siebie i dzieci (mężowi uszyłam muszkę z resztek materiału na moją sukienkę, gdy szliśmy na ślub i wesele mojej kuzynki, to było...22 lata temu
![]() --- Ostatnio edytowane 2013-11-23 19:16:54 przez violina64 --- |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Witaj Anucha, fajna ta kapa ![]() ________________________________________________________
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
No witaj!
Fajnie Cię widzieć w naszym gronie! A ta maszyna to jest Łucznik. Predom. Numeru Ci nie podpowiem, bo nie znam. Ale to Łucznik! ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.