Stara Gwardia
![]() |
|
Witajcie,
mam olbrzymi problem i nieukrywam ze licze na blyskawiczna odpowiedz ( porade ) kochani przed 2 dniami szylam poszwy na poduchy www.ekrawiectwo.net/board/thread/66213/princessowe-dziela/?page=2#post-78954 Dzis siadam do mojej maszyny a ona ciagle po starcie zaczyna zatrzymywac i nici od spodu sa mega poplatane i niewiadomo skad po 1 cm przeszycia tam tyle nici ![]() Pomocy musze uszyc kilka rzeczy i teraz mam problem bo nie wiem co moja maszyne ( Lifetec medion ) boli ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2013-11-21 18:30:27 przez princessmalpka --- ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
nawlecz nic gorna od poczatku i zwieksz naprezenie
zobacz,cz to cus da ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wyczyściłabym chwytacz.
Fides |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
wyczyscilam caly chwytacz , pod plytka, zabki i wszystko ![]() Nici naprezalam i zmienialam sciegi i inne nici i ciagle placze tak w ogole nie da sie szyc ![]() moje sie ze te 2 zabki na chwytaczy jakies takie troche dziwne mi sie wydaja jakby delikatnie wygiete ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Może w gnieździe chwytacza jest niepotrzebna nitka ,brud itp.
Wyjąć całkiem chwytacz ,oczyść go z nabitego pyłu jak jest, sprawdzić czy ostrze chwytacza nie ma zadzioru,sprawdzić całą powierzchnie chwytacza czy niema gdzieś zadry. Wyczyścić gniazdo chwytacza,zmontować z powrotem chwytacz. Od samego początku nawlec jeszcze raz maszynę. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
I dodam, można jeszcze zmienić igłę - na całkowicie nową. Może ta jest delikatnie wygięta.
(Może szyjesz przez szpilki, nad szpilkami?) Powodzenia Fides |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nie nieszylam po szpilkach , ale wreszcie udalo sie ![]() opisze wczesniej zrobilam wszystko czyscilam wyjmowalam wkladalam chwytacz poprostu wszystko , ale cos ten chwytacz nie wygladal mi na "zdrowego" moj mezczyzna go poprawil wygladzil , ja zmienilam igle i iiii dziaaaaaaaaaaaaala ![]() Dziekuje za super porady ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.