Świeżynek
|
|
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów!
Dziś przyszła moja pierwsza maszyna, z niecierpliwością czekałam na tę chwilę by móc z czystym sumieniem zarejestrować się na forum ![]() Jest to konkretnie Łucznik; postanowiłam dać mu szansę pomimo niekorzystnych opinii o młodszej generacji tych maszyn. Jak na pierwsze wrażenie to jestem dość zadowolona, nie sprawia ona wrażenia "plastikowego szmelcu". Ale wszystko wyjdzie w praniu. Najpierw przede mną duuuużo nauki zanim ocenię jej możliwości bardziej obiektywnie. Jestem z Wrocławia (podaje na wypadek, gdyby ktoś mieszkał w moim mieście i chciał np wspomóc mnie jakimiś wykrojami lub poradami) ![]() Z pewnością będę zadawać Wam mnóstwo pytań bo jestem głodna wiedzy ![]() Do usłyszenia, pozdrawiam gorąco. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witam jako pierwsza w imieniu wszystkich forumowiczów.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witam jako pierwsza w imieniu wszystkich forumowiczów.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Witaj i baw się dobrze ze swoim nabytkiem
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Witaj!!!
|
|
Administrator
![]() |
|
Witaj!
Lubimy ludzi głodnych wiedzy :] Mam a=nadzieję, że forum rozwieje Twoje wszelkie problemy. No i gratuluję nowego nabytku - wiem jakie to miłe uczucie i jak nowy sprzęcik potrafi dać człowiekowi "kopa" ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Witam serdecznie wszystkie zakochane w krawiectwie
![]() Znalazłam forum przez przypadek i cieszę się niezmiernie, że jest tak wiele młodych osób które chcą uczyć się tej pięknej choć trudnej profesji.... Krawiectwo jest moją pasją od kiedy wypowiedziałam pierwsze słowo ![]() ![]() ...moja pasja przerodziła się w profesję a później w sposób na życie. Jestem nauczycielem zawodu krawiectwa. Miałam to wielkie szczęście, że udało mi się skończyć szkołę kroju i szycia również we Włoszech... Piszę o tym wszystkim, żeby zachęcić wszystkie "nowicjuszki" i nie tylko do kontaktu. To forum może być świetnym sposobem na wymianę informacji i porady których chętnie udzielę..., pozdrawiam wszystkich serdecznie i nie bójcie się pytać o wszystko związane z konstrukcją i szyciem.... |
|
Administrator
![]() |
|
Witaj cate!
Bardzo się cieszę, że do nas dołączyłaś bo im więcej mistrzów krawiectwa tym dla nas lepiej ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
..Służę radą i pomocą... nie bójcie się pytać nawet jak pytania wydają się wam banalne... kto pyta nie błądzi..
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Witam Biało-czarną i Cate72 ![]() ________________________________________________________
zapraszam na... http://nocneszycieaurin.blogspot.com/ |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.