Świeżynek
![]() |
|
Witam wszystkich bardzo serdecznie, mam na imię Michał i pochodzę z Pszczyny (taka mała wieś na śląsku).
Mam 14 lat, a na forum zarejestrowałem się byście wy szanowni Panie i Panowie pomogli rozwiązać mój mały problemik. Jeszcze raz serdecznie witam i pozdrawiam. |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Witaj i pytaj. Masz u mnie fory bo łączysz w sobie cech moich synów młodszego Michała i starszego czternastolatka ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Siemka ![]() jesteśmy praktycznie w tym samym wieku (ja będę mieć 15lat za 2 tyg ![]() ________________________________________________________
"Świat jest dobry ,ludzie w większości nie"
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
No, wiecie, Młodzieńcy...
W Waszym wieku Julka (Charczerka) uszyła czadziastą spódnicę z koronki... No to do roboty! ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
siema ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Witaj ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Witam
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Witaj! Powiedz co Cię do nas sprowadza? ![]() ![]() ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Stały Bywalec
|
|
Cześć Michał. Też jestem ze śląska i jestem w podobnym wieku (w styczniu będę miał 14) ![]() --- Ostatnio edytowane 2013-12-27 19:48:03 przez Brak_Nazwy --- ________________________________________________________
◄║█║BRAK SYGNATURKI║█║► |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
No to mamy trzech młodych kolegów , zainteresowanych szyciem. Serdecznie Was witam !!!
Jest to fajne i niezwykle budujące, że w tak młodym wieku chcecie poznać tajniki szycia. Ja również w Waszym wieku, dawno temu, zaczynałem naukę krawiectwa, po podstawówce. A już mając 15 lat umiałem uszyć samodzielnie spódniczkę. Zaczynajcie szyć, powodzenia chłopaki !!! |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.