Świeżynek
![]() |
|
Jako "nowa" postanowiłam nie odbiegać od tutejszych zwyczajów i niniejszym piszę dwa słowa o sobie. Mam na imię Ula i mieszkam w Warszawie, mam 22 lata. Krawiectwem interesuję się od jakiś trzech lat; uczęszczałam na najlepiej chyba rozreklamowane kursy w Warszawie, które odradzam wszystkim naokoło. Nie skończyłam ich głównie z braku czasu, no i też trochę z przyczyn personalnych, ale chciałabym do końca tego roku jednak dochodzić pozostałą ilość godzin. Szyć umiem średnio dobrze, mam spore doświadczenie w spódnicach, uszyłam też parę sukienek. Studiuję polonistykę i filozofię, chciałam robić doktorat, ale ostatnio stwierdziłam, że dlaczego mam nie robić zawodowo czegoś, co mnie naprawdę kręci - czyli szyć? Więc dosyć gwałtownie postanowiłam zmienić branżę, jednocześnie kończąc zaczęte studia, a później, po dłuższych przygotowaniach, chciałabym zdawać na ASP - na projektowanie ubioru. Czeka mnie długa droga, ale będę się starać jak umiem! Na razie jednak chciałabym nauczyć się dobrze szyć, dlatego bardzo się ucieszyłam, że znalazłam miejsce, gdzie osoby z większym doświadczeniem mogą doradzać żółtodziobom! Za wszystkie odpowiedzi na moje posty z góry dziękuję i witam wszystkich raz jeszcze!
![]() --- Ostatnio edytowane 2011-02-17 13:32:06 przez udo --- --- Ostatnio edytowane 2011-02-17 13:32:36 przez udo --- |
|
Świeżynek
![]() |
|
chciałabym przy okazji zapytać - czy któryś z forowiczów / któraś z forowiczek także pochodzi z Warszawy?
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wwa to duże miasto, jest nas tu trochę
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Udo ( ![]() Jesteś strasznie zajętą kobietą, 2 kierunki równocześnie, plany nt. doktoratu i jeszcze szycie. Kobieta orkiestra ![]() ![]() A ludzi z W-wy jest tutaj sporo. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Witaj, witaj!!
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.