Zaaklimatyzowany
|
|
Witajcie.
Ja tak trochę nie na temat, szukam pomocy bo, przyznam, po woli przestaje ogarniać już temat ![]() W grudniu mój mąż stracił pracę, w ciągu 8 dni przejechaliśmy ok. 1500km od zakładu do zakładu na rozmowy o pracę. Dostał ciekawą ofertę w Jasieniu (woj. lubuskie, powiat żarski), na 99% w połowie stycznia będziemy już tam pracować. W tej chwili mieszkam 180km od Jasienia i w ogóle nie znam tamtejszych terenów. Moja prośba brzmi : Czy ktoś z okolicy ma lub słyszał o mieszkaniu do wynajęcia ? Przeprowadzam się z Mężem i psem-wytresowanym. W internecie nie za wiele jest ofert, a jak już to Zielona Góra, Żary. I pytanko związane z hobby -szycie, dzierganie, wyszywanie- są w okolicy jakieś grupy? Spotkania do wspólnego produktywnego spędzania czasu i nauki ? ![]() Susanna myślę, że nie naruszam tym regulaminu ? ![]() ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
tak zerknelam tylko do Zar jest ok 15 km tylko
autem,jesli sie ma to 15 min ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Dyrektor zakładu polecał nam Zieloną Górę...
Bardzo bym się cieszyła, gdyby udało mi się znaleźć piętro w domku, z dostępem do ogrodu. Byłoby to dla mnie bardzo wygodne z uwagi na psa. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Z Zielonej Góry do Jasienia jest jakieś 48 km
Jeśli już jednak byś tak chciała, to szukaj mieszkania na Chynowie, Jędrzychowie, w Raculi..tam są domki. Ale bliżej masz Lubsko, lub Nowogród Bobrzański, jeśli nie znajdziesz nic w Żarach, Żaganiu. O tu masz pierwsze z brzegu mieszkanie w domku, z ogrodem, duże http://www.villa-nieruchomosci.com/oferta/pokaz/23389 Przylep jest rzut kamieniem od Z.G. --- Ostatnio edytowane 2013-12-21 10:20:41 przez mio --- --- Ostatnio edytowane 2013-12-21 10:24:24 przez mio --- ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Dziękuję mio ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
W centrum takiej oferty nie znajdziesz. Tylko bloki i kamienice. Rzadko domki.
Poza tym z obrzeży łatwiej na obwodnicę wyjechać. ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.