11 stron: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Wojtku! Zawsze mozesz kupic sobie yorka albo jakiegos malego kociaka ,koty angielskie są piekne ![]() ________________________________________________________
"Świat jest dobry ,ludzie w większości nie"
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję w imieniu kotów ![]() Wojtku, weź sobie dwa kociaki. W ciągu dnia domu nie zdemolują bo śpią, albo bawią ze sobą, a po powrocie z pacy będziesz miał od razu dwa mruczące i miziające się stworzenia ![]() ________________________________________________________
www.facebook.com/natabo.retro.design/ |
|
Stały Bywalec
|
|
Okej to ja też się pochwalę moim małym zoo (jak to mówi mój chłopak ![]() Pierwszy kot ten czarny to Lejdi, jest u nas już prawie 6 lat. Została wzięta ze schroniska, jak na prawdziwą damę przystało ma swoje maniery i jest szanującym się kotem ![]() Czarno biały kot to Kajetan, straszny rozbójnik szczególnie jeśli spotka na swojej drodze Lejdi (nie przepadają za sobą), natomiast nocą uwielbia spać pod kołderką ![]() Nasza najmniejsza Krysia została znaleziona na torach jako malutka kuleczka, mieściła mi się w dłoni ![]() ![]() Ostatni zwierz to Belka, 2 letni pekińczyk który jest bardziej mojej mamy niż mój. Traktowana jest oczywiście jak księżniczka, śpi w łóżeczku..dostaje smakołyki a na mnie warczy wieczorem, i pilnuje swojej właścicielki (jest strasznie zazdrosna) ;D nie ma nawet mowy żebym się położyła na łóżku koło mamy ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
To ja się pochwalę moim futrzastym przyjacielem. Kotka Migotka. Pewnego razu kocica na działkę u znajomej mojej znajomej przyniosła małe kociaki i je zostawiła. Pani przez całą zimę je dokarmiała, a na wiosnę postanowiła znaleźć im dom, bojąc się że czeka je śmierć z ręki nieprzychylnych działkowiczów ![]() ![]() ![]() ![]() I kilka zdjęć mojej ulubienicy ... ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
cudowne futrzyska ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Nie można się napatrzeć jakie te sierściuchy są piękne i kochane ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Tak się wszyscy chwalą swoimi kumplami i kumpelkami ogoniastymi , więc i ja się pochwalę ![]() ________________________________________________________
Zapraszam na blog moich kotów : www.puszkowewidzimisie.blog.pl |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
ach te kociska
uwielbiaja szycie ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
W lodówce to zakochane są wszystkie domowe zwierzaki. Nawet mój królik jak otwieram lodówkę to zrywa się i na dwóch przednich łapkach opartych na klatce prosi o jedzonko ![]() ![]() ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
o tym to juz nawet nie wspomne
u mnie spia jak susly,a jak po kryjomu chce ja otworzyc to nie da rady,bo juz czekaja ![]() ________________________________________________________
|
11 stron: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.