Wersja do druku

11 stron: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »

Stara Gwardia
Wojtku! Zawsze mozesz kupic sobie yorka albo jakiegos malego kociaka ,koty angielskie są piekne :)
Dziękuję w imieniu kotów :D
Wojtku, weź sobie dwa kociaki. W ciągu dnia domu nie zdemolują bo śpią, albo bawią ze sobą, a po powrocie z pacy będziesz miał od razu dwa mruczące i miziające się stworzenia :D
Okej to ja też się pochwalę moim małym zoo (jak to mówi mój chłopak :)
Pierwszy kot ten czarny to Lejdi, jest u nas już prawie 6 lat. Została wzięta ze schroniska, jak na prawdziwą damę przystało ma swoje maniery i jest szanującym się kotem:).
Czarno biały kot to Kajetan, straszny rozbójnik szczególnie jeśli spotka na swojej drodze Lejdi (nie przepadają za sobą), natomiast nocą uwielbia spać pod kołderką :)również jest ze schroniska.
Nasza najmniejsza Krysia została znaleziona na torach jako malutka kuleczka, mieściła mi się w dłoni :) jest prze urocza ale też troszkę natrętna jeśli chodzi o "kizianie" jej po brzuszku :) umie sobie otwierać sama drzwi co jest naszą nocną zmorą.
Ostatni zwierz to Belka, 2 letni pekińczyk który jest bardziej mojej mamy niż mój. Traktowana jest oczywiście jak księżniczka, śpi w łóżeczku..dostaje smakołyki a na mnie warczy wieczorem, i pilnuje swojej właścicielki (jest strasznie zazdrosna) ;D nie ma nawet mowy żebym się położyła na łóżku koło mamy :) na zdjęciu z ulubioną zabawką "dziabągiem" :)

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Zaaklimatyzowany
To ja się pochwalę moim futrzastym przyjacielem. Kotka Migotka. Pewnego razu kocica na działkę u znajomej mojej znajomej przyniosła małe kociaki i je zostawiła. Pani przez całą zimę je dokarmiała, a na wiosnę postanowiła znaleźć im dom, bojąc się że czeka je śmierć z ręki nieprzychylnych działkowiczów :zly: i tak jedno z kociąt trafiło do mnie. Na początku była to kupa nieszczęścia zakichana zaświerzbiona. Na szczęście udało się ją wyciągnąć z tych wsztkich chorób i teraz jest dorodnym kotem, który za opiekę odwdzięcza się Wielką Miłością :kotek:( o jaką zwierzęcia nie podejrzewałam) Czasem mam wrażenie, że jest to pies bo nauczyła się nie tylko prosić stając na tylnych łapkach, ale i aportować ( nie wiem dlaczego ale tylko centymetr krawiecki :D ( dostała swój bo podbierała mi mój. Chciałabym mieć też psa, ale niestety tak jak pisze Wojtek często długo pracuje, albo wyjeżdżam i nie miał by kto go wyprowadzać, a kot jak ma pełną michę i kuwetę radzi sobie sam, daje tyle samo miłości, siedzi w oknie gdy idę do pracy i wita w progu jak z niej wracam. :)

I kilka zdjęć mojej ulubienicy ...

Załączone obrazy

Pogromca spamerów
cudowne futrzyska
Stara Gwardia
Nie można się napatrzeć jakie te sierściuchy są piękne i kochane:kotek::kotek::kotek::kotek::pies::pies::pies::pies::pies:
Stara Gwardia
Tak się wszyscy chwalą swoimi kumplami i kumpelkami ogoniastymi , więc i ja się pochwalę :)

Załączone obrazy

Jak widać, wyżej lepiej widać. Lodówkę. Collie i prawie collie W Sylwestra strzelają !!! Drugi kot krawiecki Kot krawiecki
Pogromca spamerów
ach te kociska
uwielbiaja szycie
Stara Gwardia
W lodówce to zakochane są wszystkie domowe zwierzaki. Nawet mój królik jak otwieram lodówkę to zrywa się i na dwóch przednich łapkach opartych na klatce prosi o jedzonko:):)
Pogromca spamerów
o tym to juz nawet nie wspomne
u mnie spia jak susly,a jak po kryjomu chce ja otworzyc to nie da rady,bo juz czekaja :)

11 stron: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.