Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Kochani, czyż zwierzątka nie są wspaniałe !!!
Fotka tego pieska mówi nam : " co jeszcze ode mnie chcecie !!" Jest to piękne......... |
|
Administrator
![]() |
|
To może pochwalmy się swoimi pupilami ![]() Moja kotka Ksena. Niestety po latach mieszkania w jednym mieszkaniu okazało się że mam alergię na kocią sierść i Ksena mieszka teraz piętro wyżej z ojcem. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Znajdek Bonus. Przywlókł się półtora roku temu, ciężko pobity. ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
A ja mam mini zwierzyniec ![]() Królik Pimpuś- pierwsze osobiście zakupione zwierzątko, ma prawie 8 lat Kot Czarek- kupiony na śląsku 270km od domu Sunia Korcia- w rodzinie Suczka się oszczeniła i wzięłam biszkopcika i jeszcze akwarium z rybkami ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
A ja mam dwie kotki.
Dwunastoletnią, czarną Zuzię z białym żabocikiem i skarpetkami. ![]() Sześcioletnią, kolorową Lizę córkę Zuzi. ![]() Półtorarocznego królika Trucha. No i tak w odwrotnej kolejności się wkleiło ![]() --- Ostatnio edytowane 2013-12-25 23:44:31 przez mamamarta --- ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Świeżynek
![]() |
|
Ja mam od 15 lat 2 kotki Piętaszkę i Kapioszkę i psa Kizę ![]() ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2013-12-28 23:00:55 przez szpilka --- ________________________________________________________
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Kochani, jak wiele optymizmu wynika z Waszych wpisów odnośnie zwierzaków. To jest piękne !!!
Przygarniacie z ulic zwierzaki-znajdy, które dostają prawdziwy dom. Wdzięczność takich stworzeń jest niesamowiata, coś wiem z własnego doświadczenia. Ale nasze zwierzątka żyją krócej niż my, i ten piękny okres kiedyś się kończy. Ja uważam (może to wiele osób nie podziela), że naszemu zwierzakowi należy się pamieć, jak członkowi rodziny. Moje pieski są pochowane na specjalnym cmentarzyku w rejonie Warszawy, w Koniku Nowym. Pan Wojda, zarządającym tym cmentarzykiem, prowadzi bardzo potrzebną działalność (oczywiście za umiarkowaną odpłatnością). Poniżej pochówek jednego z moich piesków. |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Coś nie wyszło z przesłania fotki. Jeszcze raz.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Moje psiunia- uśpiona w lipcu tego roku- z powodu nieuleczalnej choroby
została pogrzebana w naszym ogrodzie... Rosną na niej fiołki i bordowa dąbrówka. To było traumatyczne przeżycie dla naszej rodziny. ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Oto moje futro, ma 7 lat, aktualnie mieszka u tesciow(ja swego czasu duzo podrozowalam i pozniej mi jej juz nie chcieli oddac ![]() Kilka zdjec, jedno zaraz po znalezieniu jej na ulicy, kolejne jak pozowala ![]() dzis zajmuje sie glownie spaniem, jest kotem niewychodzacym. ![]() W moim obecnym domu tez chce miec kota, ale to jak chlpcy troszke podrosna, bo obecnie zajmowali by sie glownie gonieniem go i lapaniem za ogon ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.