Administrator
![]() |
|
Piotrek szacun dla Ciebie. Matko jedyna stomatolog... lekarz przed którym uciekam ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ból zęba jest gorszy od wszelkich bóli niestety ;( ________________________________________________________
"Świat jest dobry ,ludzie w większości nie"
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nieprawda. Ale ty tego bólu nie odczujesz. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
W te wakacje mialen taki bol ,ze ciagle bylem na lekach ,potem do stomatologa ,znieczulenie i plomba ,a potem i tak mnie jeszcze bolal. ________________________________________________________
"Świat jest dobry ,ludzie w większości nie"
|
|
Stały Bywalec
|
|
Niteczka82 a gdzie one są??? ________________________________________________________
◄║█║BRAK SYGNATURKI║█║► |
|
Stały Bywalec
|
|
http://www.chemiabudowlana.info/index,art,6298,index_poradnik,,,jak_wytepic_szkodniki_w_drewnie_krok_po_kroku <----tu jest pokazane jak tępić takie szkodniki tym preparatem którego ja używam. Podobno to jest bardzo dobry preparat, może trochę drogi ale starcza na dość długo i załatwia na pewno kołatki, spuszczela jeszcze nie miałem okazji tępić. ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dokładnie, zgadzam sie z Nowamyszkimama ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Brak-Nazwy są np w deskach, które zakupujemy, sosna, niby nic nie ma, pomaluje sie a za jakiś czas słychaćjak jedzą drewno ![]() ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
dzięki za link, juz sie wgłębiam w temat, o impregnacji tez sie przyda, fajne te forum krawieckie ![]() ![]() ________________________________________________________
|
Stały Bywalec
|
|
http://www.szkodniki.waw.pl/przeglad-szkodnikow-drewna-spuszczel.php <--- następny link, tym razem o samym spuszczelu ________________________________________________________
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.