Wersja do druku

Świeżynek
Witam. Zakupiłam tą maszyne i mam problem. Już raz ją zablokowałam oddałam do reklamacji i została naprawiona. Po odbiorze próbowałam ustawić ściegi rozciągliwe i w żaden sposób nie mogłam ich uzyskać w końcu ponownie zablokowała mi się czy ktoś wie jak ją odblokować nie chce mi się znowu oddawać ją do reklamacji i czekać .
Wiadomość skomentowana przez pigletto :
Ten wątek został przeniesiony z kategorii TECHNICZNIE O FORUM.
Stara Gwardia
Lepiej oddac,bo jeszcze się gorzej popsuje ,a ogolnie to ta maszyna jest slaba,duzo forumowiczow mialo z nia problem :dobani:
Moja mama też ma Arkę od samego początku były z nią kłopoty, ale póżniej jakoś się rozkręciła, jednak szyjąc na niej nadal mam wrażenie że rozpadnie mi się podczas szycia wolę swojego 25 letniego łucznika
Stara Gwardia
Oddałaś do reklamacji czyli masz jeszcze na nia gwarancję. Wg.mnie powinnas oddać do reklamacji . Jeżeli jest na gwarancji -będziesz szperać sama /tracisz gwarancję.Pogadaj ze sprzedawcą czy przypadkiem po tej podwójnej reklamacji nie przysługuje Ci zwrot gotówki lub wymiana na inny/ten sam model.
"W żadnym wieku nie powinieneś się wstydzić tego, czego nie wiesz, ponieważ zamiłowanie do nauk i zajmowanie się nimi nie ogranicza się do czasów szkolnych, lecz kończy się z życiem." (Szymon Marycki,1551)
Mistrzyni Krawiectwa
Moja mama też ma Arkę od samego początku były z nią kłopoty, ale póżniej jakoś się rozkręciła, jednak szyjąc na niej nadal mam wrażenie że rozpadnie mi się podczas szycia wolę swojego 25 letniego łucznika
Maszyny się raczej nie rozkręcają - to raczej szyjący się do nich przyzwyczajają...

Ania

http://uczeremchypl.shoper.pl/

http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/

Stara Gwardia
Masz oczywiście rację, szyłam na niej tylko u mamy wolę swojego starego łucznika

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.