Stały Bywalec
|
|
Może nie jest to haftowanie, ale to też jest ręczna robota ![]() ________________________________________________________
◄║█║BRAK SYGNATURKI║█║► |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
ale fajne
Susannie sie na pewno spodoba --- Ostatnio edytowane 2013-12-28 19:09:06 przez roksanitka --- ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
|
|
Nudziło mi się i wpadłem na pomysł żeby coś narysować. Od razu przyszedł mi do głowy pomysł narysowania reklamy forum ![]() ________________________________________________________
|
Stały Bywalec
|
|
I jeszcze przy okazji mam pytanie. Kupiłem za 15 zł maszynę na zdjęciu. Opłacało się? ________________________________________________________
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
pewnie
15 zl to nic,a jak oczyscisz to moze ja uruchomisz i bedziaesz mial piekna rzecz widze,ze bedzie z Ciebie taki zbieracz jak ja ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
|
|
Ona jest już uruchomiona, jest tylko przybrudzona bo przetrzeć nawet nie zdążyłem. Nie wiem po co ktoś ją wywalił na złom. Zbieraczem już jestem. Zbieram antyki, monety i pocztówki. A ty co zbierasz? ________________________________________________________
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
maszyny do szycia i materialy ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
|
|
Ja nawet nie nauczyłem się szyć a już mam 4 maszyny do szycia+różne części ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
|
|
A sprawdziłeś czy te maszyny szyją?
Stały Bywalec
|
|
Raczej tak. Naumanny szyją, a singera i veritasa nie jestem pewien. Singera musze wyczyścić żeby wnieść do domu, a veritasa dopiero dzisiaj kupiłem. Naumann z garażu szyje i szył, miał nawet kiedyś przypięty silnik łucznika. Nie wiem czy silnik działa bo nie mam do niego pedału i kabli, a całego łucznika (należy do babci) nie było po co wyciągać. Sprawdze kiedyś przy okazji. --- Ostatnio edytowane 2013-12-28 21:59:14 przez ♦Brak_Nazwy♦ --- ________________________________________________________
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.