Stara Gwardia
![]() |
|
Witam wszystkich. Od jakiegoś czasu bardzo dokładnie śledzę Wasze forum, wciągnęło mnie to niesamowicie. Jestem pełna podziwu dla Waszych wiadomości technicznych i umiejętności. Wasze prezentowane prace powalają, nigdy nie osiągnę takiego poziomu.Jestem całkowitą amatorką, zajmowałam się głownie skracaniem, podwijaniem, wszywaniem zamków. Ostatnio sytuacja zmusiła mnie do uszycia spódniczki na bal Śnieżynki -trzy warstwy koła,każda dłuższa od poprzedniej wykończona srebrną wstążką. Wyszła super. To zdopingowało mnie do dalszych prób, materiały zakupione i niedługo biorę się do pracy. Mam nadzieję, że będę mogła skorzystać z Waszych rad i podpowiedzi. Pozdrawiam
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
witaj ![]() pokaz ten stroj sniezynkowy ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
|
|
Wiatm ![]() ________________________________________________________
◄║█║BRAK SYGNATURKI║█║► |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Spódniczka jest u wnuczki, jeżeli przeżyła zrobię zdjęcie
|
|
Stara Gwardia
|
|
Witam Cię ![]() ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witam ![]() ________________________________________________________
"Świat jest dobry ,ludzie w większości nie"
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Witaj ![]() Każdy kiedyś zaczynał i był "zielony". Ja sama jestem samoukiem właściwie, chociaż po 20 latach pracy wciąż się uczę ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witam ![]() Tez jestem amatorem. Szycie "we krwi" i zamiłowanie do innych robótek oddziedziczyłam w ..genach po Babci i Mamie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Powodzenia ![]() ________________________________________________________
"W żadnym wieku nie powinieneś się wstydzić tego, czego nie wiesz, ponieważ zamiłowanie do nauk i zajmowanie się nimi nie ogranicza się do czasów szkolnych, lecz kończy się z życiem." (Szymon Marycki,1551) |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witam
![]() |
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
No cóż by tu powiedzieć, żeby nie było zbyt trywialnie..?
Nikt się nie rodzi z wiedzą! Trzeba ją zdobyć, wydrapać czasem pazurami, wyrwać komuś... Od zacięcia wszystko zależy... Witajcie! ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.