Świeżynek
![]() |
|
Zajrzałam z ciekawości i... chyba zostanę na dłużej
![]() Uczę się szyć na starym (jak dla mnie) Łuczniku i ciągle mam za dużo pytań "jak to zrobić". Pozdrawiam ![]() Ania |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witamy cieplutko ![]() ________________________________________________________
Porządek powinien brać przykład z bałaganu i robić się sam. |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
witaj ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witaj w naszym gronie
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witaj ![]() Zacznij od instrukcji obsługi tejże maszyny .Zapoznaj się szczegółowo i ...do dzieła ![]() Powodzenia ![]() ________________________________________________________
"W żadnym wieku nie powinieneś się wstydzić tego, czego nie wiesz, ponieważ zamiłowanie do nauk i zajmowanie się nimi nie ogranicza się do czasów szkolnych, lecz kończy się z życiem." (Szymon Marycki,1551) |
|
Stara Gwardia
|
|
Dobry wieczór ![]() Witamy cieplutko ![]() ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witam ![]() ________________________________________________________
"Świat jest dobry ,ludzie w większości nie"
|
|
Stały Bywalec
|
|
Witam ![]() ________________________________________________________
◄║█║BRAK SYGNATURKI║█║► |
|
Świeżynek
![]() |
|
Rany, jaki sympatyczny odzew, bardzo się cieszę
![]() Co do nauki szycia: popełniłam dziś fartuszek kuchenny, właściwie przez zły dobór materiału i koloru fartuszysko wojenno-kuchenne... dziękuję sama sobie, że nie mam bloga, na którym mogłabym postraszyć swoim dziełem. Chyba starczy na dziś, od jutra próbuję znowu ![]() Pozdrawiam wszystkich! |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
zawsze "postraszyć" możesz tutaj w dziale Nasze dzieła ![]() ________________________________________________________
www.facebook.com/natabo.retro.design/ |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.