Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Kochane Forumowiczki i Forumowicze,
Długo zastanawiałem się gdzie umieścić ten wątek. Może się mylę, ale nasze Forum obchodzi co najmniej pięciolecie istnienia w internecie. Wziąłem jako początki zapisy na zamkniętym już Forum ' Krawiectwo - moja pasja' z 2008 roku, może były wcześniejsze, to wtedy ten jubileusz byłby nieaktualny. Ale przyjmimy, że ten rok jest właściwy tzn. 2008, jest to pięć albo sześć lat , jak by nie liczyć , kawał życia !! A wszystko to zawdzięczamy naszej wspaniałej administratorce SUSANNIE, albo jak kto woli naszej kochanej Magdzie, Magdalenie, Madzi !!! Sus, jesteś wyjątkowa i masz "fanów" w całej Polsce !! Ale jak by nie liczyć, istniejemy kawał czasu w tej naszej krawieckiej rodzinie. Niektórzy się wykruszają, ale wiele nowych osób przybywa, które serdecznie witamy na Forum. Kochani, mam taką bezsenną noc i zebrało mi się na takie sentymentalne wspominki. Ale uważam, że nasze Forum jest wyjątkowe, nie ma tu wulgaryzmów, jak na innych forach, rozumiemy się doskonale, pomagamy sobie w szyciu i w innych okolicznościach, a to jest piękne i takie ludzkie, gdzie nieraz w życiu codziennym tego brakuje. Nie wiem cóż by jeszcze dodać, życzę wszystkim wielu jeszcze lat lat istnienia w internecie ( i w realu też), w tej naszej krawieckiej rodzinie !!!! Znów trochę namieszałem, to przepraszam. --- Ostatnio edytowane 2014-01-06 03:48:45 przez Wojtek --- --- Ostatnio edytowane 2014-01-06 03:55:37 przez Wojtek --- --- Ostatnio edytowane 2014-01-06 04:38:35 przez Wojtek --- --- Ostatnio edytowane 2014-01-06 04:38:57 przez Wojtek --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Tak ,to jest piękne i cieszę się,że mogę przebywać na takim forum ![]() Kocham Was i jestem wdzięczny za pomoc wszystkim ,którzy mi ją ofiarowali :* A te forum i atmosfere na nim tworzymy My ,nikt inny ![]() Tutaj jest super ![]() ________________________________________________________
"Świat jest dobry ,ludzie w większości nie"
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Gdyby to była rocznica ślubu to jakby drewniana ![]() To naprawdę sympatyczne forum. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zgadzam się to sympatyczne forum. Ale do tego każdy z nas się przyczynia
![]() Fajnie że kiedyś gdzieś zrodził się ten pomysł aby stworzyć to forum. Wielkie dzięki Wszystkim za dobre słowo, chęć niesienia pomocy i dzielenia się wiedzą. Oraz czuwaniem nad tym wszystkim co się tutaj dzieje naszej administratorce. |
|
Stara Gwardia
|
|
Zgadzam się.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wspaniałe forum dla tych co dużo szyją i dla tych co mniej. Tak jak ja. Jestem tutaj właśnie z powodu tych miłych i sympatycznych ludzi. Jestem tutaj między innymi właśnie dlatego, że nie ma wulgaryzmów i chamstwa co również zauważył Wojtek. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów a w szczególności naszą Susanne. Nie wiem czy w całym internecie znajdzie się druga administratorka tak oddana, przyjazna i obiektywana jak Sus. ![]() ![]() Dziękuję, że jesteście ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wprawdzie mam bardzo krótki staż, ale też chciałabym przyłączyć się do podziękowań dla osób, które tworzą to forum. Jest ono niezastąpione dla osób zaczynających przygodę z szyciem, pełne bezcennych rad od osób bardziej doświadczonych. Tylko tak dalej! DZIĘKUJĘ
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Ojej Wojtku dziękuję ![]() Tak, to prawda forum w sumie istnieje od 5 lat aczkolwiek to poprzednie "darmowe" zostało zamknięte. To obecne jest moim dzieckiem - nooo NASZYM ! Bo jak słusznie Piotrek zauważył forum to ludzie, to WY tworzycie forum, Wasze doświadczenie i chęć pomocy stworzyło gigantyczną bazę wiedzy o krawiectwie! I cały czas napływają nowe wiadomości ![]() Życzę sobie aby forum nadal tak pięknie się rozwijało i rozrastało i aby zawsze była tutaj przyjazna atmosfera bez kłótni i wymądrzania się. Raz jeszcze dziękuję, że jesteście. PS. Wojtku niektórzy starzy wyjadacze wykruszają się ale... i po latach potrafią powrócić ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Dzięki temu Forum wiele się nauczyłam, /m.in cierpliwości
![]() ![]() ![]() |
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Co prawda jestem wśród Was dopiero od roku, ale tak się zżyłem, jakby to już było te pięć!
Nie jestem w stanie opisać, jak to forum mi odmieniło spojrzenie na Świat - może kiedyś, na kolejnym zlocie... Strrrrrrasznie Wam dziękuję!!! ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja chyba zaliczam się do tych ,,starych wyjadaczy"ktorzy sie wykruszyli, ale mimo, ze ost sie nie udzielam na forum w formie komentarzy to i tak zaglądam regularnie, czytam, podglądam wątek Nasze Dzieła i Problematycznie i POgaduchy przy Kawie.
Takze jestem z Wami sercem całym. To tutaj, na tym forum ja - jako kompletny laik w dziedzinie szycia - NAUCZYŁAM SIĘ SZYĆ!!! Zycze więc Forum i Susannie kolejnych 5 lat rozwijania pasji swoich i Forumowiczów ![]() Monika ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.