Świeżynek
![]() |
|
Cześć ! ![]() ![]() ![]() Na razie mam zdjęcia tylko 3 zwykłych bluzek i jednej sukienki w dwóch wersjach, które uszyłam dla mojej młodszej siostry. --- Ostatnio edytowane 2014-01-08 11:25:35 przez Asia --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ładne rzeczy! A ten gorsecik na ostatnim zdjęciu to jest na fiszbinach, czy tylko usztywniony? Ciekawa jestem jak na ludziu wygląda. ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
usztywniony tylko, na ludziu nie najgorzej, dopiero po przymocowaniu do biustonosza ok ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Fajne ciuszki, sukienka fajna ta na ludziu, zwłaszcza dół, lubie takie,a fiszbiny to np. sa w biustonoszu ![]() --- Ostatnio edytowane 2014-01-08 16:37:54 przez Niteczka82 --- ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Świeżynek
![]() |
|
takie druciki ? ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ciuszki bardzo ładne, szczególnie spódniczka
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Jeśli ta łososiowa bluzka jest z dzianiny - to idzie Ci nadspodziewanie dobrze, jak na początkującą!!!
Jest uszyta czysto i równo. Trochę jeszcze poćwiczysz z dopasowaniem form i będzie gitarrra! ![]() Ale i tak, jak na raglanową bluzkę - wyszła dobrze. Ćwicz dalej! Bardzom ciekaw Twoich postępów! ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Świeżynek
![]() |
|
Dzięki ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Tak, metoda ,,macajewa'' jest najlepsza, chociaż u mnie mały wybór i drogo, bo jeden sklep z pasmanterią. samej owaty nie ma tylko pikówka od razu i to tylko biała. Dobrze ze internet jest ![]() Tak to druciki, lub plastik ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Świeżynek
![]() |
|
No proszę, a podobno krawiectwo w Polsce zanika, a tu coraz więcej nowych ludzi pokazuje swoje działa ![]() ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.