Stara Gwardia
![]() |
|
He, he, he, dobre, dobre - ale gdzie ta Wasza tolerancja? Skończyła się na różowej bluzeczce mojego misia? ________________________________________________________
Panie Boże! A mogłeś z tego żebra, taką fajną kolejkę elektryczną zrobić! |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
ale ja nic na ten temat nie mówiłam ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Miś, jak ta lala ![]() ![]() ________________________________________________________
Porządek powinien brać przykład z bałaganu i robić się sam. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Miś gej w dziale Robótki Ręczne...
Nieźle ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Prze Pani! A dziewczyny to mi ciągle dogadywują! ![]() ________________________________________________________
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
Grzesiu ale Michały były dwa
musisz mu dorobić kolegę --- Ostatnio edytowane 2014-01-10 22:29:29 przez roksanitka --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Kurczę, pisze się " dogadowywują " , jak już!!!! ![]() Pozdrawiam. Marta ________________________________________________________
Zapraszam na blog moich kotów : www.puszkowewidzimisie.blog.pl |
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
W tym przypadku - DOGADUJĄ ![]() I powinno być "psze Pani". "Prze pani" kojarzy się raczej z porodem... ![]() --- Ostatnio edytowane 2014-01-11 20:38:55 przez Zibiasz --- ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wiem Zibiaszku! Ale jakie fajne ![]() Pozdrawiam wieczornie. Marta ________________________________________________________
Zapraszam na blog moich kotów : www.puszkowewidzimisie.blog.pl |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() -Prze Pani?!! -Taaaaaak!!!, A pan? -Nie, ja pani kibicuję. -Aaaaaaa mąż?! Gdzieeeeee mój mąż?! -A mąż zemdlał jeszcze na korytarzu. ![]() ________________________________________________________
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.