Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Daga, zazdroszczę Ci zamieszkiwania na Sycylii. Wogóle basen Morza Śródziemorskiego jest przepiękny. Nieamowite widoki, morze , wyspy, wybrzeża....
Chciałbym to zwiedzić, ale nie ma czasu i kasy. Ogromnie lubię oglądać piękne widoki naszego globu, internet to bardzo ułatwia. Ale muszę powiedzieć, że jak uszyję ładną, efektowną sukienkę, to czuję się jakbym zwiedził jakiś piękny zakątek świata. Piękne kreacje tworzy człowiek, a piękne widoki natura, ale przy odrobinie wyobrażni, można to porównać. I dlatego cieszę się , że szyję damskie ciuszki, bo nieraz z kawałka materiału można wydobyć duże piękno, a piękna suknia może być składnikiem pięknego widoku, na tle którego jest np. prezentowana. A tak na dodatek widok z mojego okna na jednym z warszawskich osiedli podczas ostatniej zimy. TYŻ PIKNE, jak mawiają górale. |
|
Administrator
![]() |
|
Wojtku piękna zima ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wlasnie tego mi brakuje.Chociaz musze powiedziec,ze nareszcie po 10 lata udalo mi sie byc w tym roku na swietach w Polsce,co pozwolilo mi nacieszyc oko zimowymi widokami.Twoje zdiecia Wojtku sa cudowne!!!! ________________________________________________________
MAM 36 LAT OD 14 MIESZKAM NA SYCYLII.W WOLNYM CZASIE ZAJMUJE SIĘ SZYCIEM CO SPRAWIA MI DUŻO PRZYJEMNOŚCI.
http://dafefa-dag.blogspot.com/ -MÓJ BLOG |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jak widać Etna od czasu do czasu daje o sobie znać, wypuszczając lekki dymek. ________________________________________________________
MAM 36 LAT OD 14 MIESZKAM NA SYCYLII.W WOLNYM CZASIE ZAJMUJE SIĘ SZYCIEM CO SPRAWIA MI DUŻO PRZYJEMNOŚCI.
http://dafefa-dag.blogspot.com/ -MÓJ BLOG |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
a to widoki z mojej wioski ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Tylko pozazdrościć widoku,czy to z twojego okna widać jak Etna puszcza dymek?
|
|
Administrator
![]() |
|
A to wiosna w naszym ogrodzie ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Kotlina Kłodzka
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A ja mogę co najwyżej wkleić zdjęcia ulicy pełnej samochodu i tego pięknego brudu na niej
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Gapa 2 zdjęcie jest po prostu świetne!! ________________________________________________________
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.