Świeżynek
![]() |
|
Witam użytkowników forum!
w związku z projektem, który uruchamiamy na Wiosnę, poszukujemy krawcowe z Warszawy, które spełniały by kryteria przystąpienia do projektu. Projekt jest nowatorski, będzie dotyczył szkoleń z zakresu krawiectwa. Osób zainteresowanych, posiadających swoją pracownie, mających obszerną wiedzę i doświadczenie w obszarze krawiectwa, lubiących pracować z ludźmi, prosimy o przesłanie zapytania na adres: [email protected] w celu otrzymania szerszego opisania projektu. Pozdrawiam, Michał |
|
Administrator
![]() |
|
Grzecznie napiszę: nie radzę dalej zaśmiecać forum tym ogłoszeniem. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Uwielbiam ten czerwony kolor!!! ![]() ________________________________________________________
Panie Boże! A mogłeś z tego żebra, taką fajną kolejkę elektryczną zrobić! |
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Ja też! To mi się kojarzy z taką notatką na wypracowaniu, albo powiedzeniem nauczycielki: "Siadaj! Dwója!"
A jak będzie fikał, to wpisz mu uwagę do dzienniczka! A jak! ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.