Stara Gwardia
![]() |
|
Witam. Postanowiłam pokazać Wam to co do tej pory udało mi się uszyć. Wiem, że nie dorównuję poziomem do tego co szjecie, moje rzeczy mają wiele niedoróbek, ale szycie sprawia mi wiele radości i będę to robić nadal, małe błędy nie przeszkadzają mi
![]() -spódniczka z koła - torebka dla córki, która ,,wykańcza,, je w zastraszającym tempie nosząc kilogramy notatek -sukienka |
|
Świeżynek
![]() |
|
Bardzo mi się podobają spódniczki z koła. A sukienka jest bardzo ładna, taka elegancka ale też bez przesady. Super ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Torebka bardzo ładna, a spódnica z koła ma kryty zamek??? ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Przy spódniczce poszłam na łatwiznę i jest bez zamka, gumka w pasie
![]() |
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Super sukienka,torebka też Ja ostatnio też uszyłam torebkę ale jakoś nie do końca mi się podoba.
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Sukienka jest śliczna
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Śliczna Gosia w ślicznej sukience ![]() ________________________________________________________
Panie Boże! A mogłeś z tego żebra, taką fajną kolejkę elektryczną zrobić! |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dla córki na ludowo i dla siebie na bordowo. zdjęcie przekłamuje kolor drugiej spódniczki i nie oddaje całego jej uroku
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Teraz na ludowo bo poprzednio zdjęcia się nie załadowały
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
sukienką piękna, torebka bardzo ładna, podoba mi się ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.