Stara Gwardia
![]() |
|
W Biedronce się zakochałam! Słodziutka! (muszę rozważyć zgapienie projektu dla mojej córy) ________________________________________________________
http://magdiczka.blogspot.com - moje zmagania z blogowaniem i szyciem ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Tak mamy luty i ponoć zimę, choć patrząc ostatnie 2 dni na temperaturę czyli +10stopni to śmiem wątpić ![]() ![]() ![]() ![]() Całuski Oli :* ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
|
|
Odważnie ![]() ![]() ps. śliczny kot ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
dzieki ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Świetny ten jasny seledyn-osobiście nie noszę, ale Tobie bardzo ładnie w takim zestawieniu kolorystycznym
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Biedroneczka cudna ![]() Komplet bardzo fajny ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Świetny komplecik ![]() ________________________________________________________
"W żadnym wieku nie powinieneś się wstydzić tego, czego nie wiesz, ponieważ zamiłowanie do nauk i zajmowanie się nimi nie ogranicza się do czasów szkolnych, lecz kończy się z życiem." (Szymon Marycki,1551) |
|
Świeżynek
![]() |
|
A tu moje dzieła jesienne ołowkowa spodniczka świateczna z ozdobnym paskiem wiazanym na bluzke i sylwestrowa spódniczka z lnu swiecącego ala bombka ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Najnowsze dzieło jeszcze ciepłe ![]() ________________________________________________________
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Wprawdzie zestawienie barwne zupełnie nie trafia w moje gustum, ale zafrapowało mnie, w jaki przebiegły sposób użyłaś aplikacji do zebrania fałdek! ![]() I ona jest dobra, ta koncepcja! ![]() ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.