Świeżynek
![]() |
|
Troszkę tego już zrobiłam wiec na początek kilka a potem systematycznie dokładać bede ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ale fajna biedronka ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Świeżynek
![]() |
|
W srodku jest biedronek aczklwiek byl to prezent na 1 urodzinki dla dziewczynki ![]() A tu mój Piotruś już w swojej niedzwiadkowej ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Fioletowa bluzeczka dzianina z szyfonem ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
|
|
Ślicznie
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Te dla dzieci są śliczne. Szczególnie biedronka ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
a dziękuje ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Biedronka mnie rozczuliła ![]() ________________________________________________________
Zapraszam na mój blog
http://www.adelaszyje.blogspot.com/ |
|
Administrator
![]() |
|
Biedronka jest MEGA! Naprawdę słodko wygląda ten mały pełzacz ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Biedronka jest super!Bluzka też bardzo ładna.
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.