Świeżynek
![]() |
|
Witam Was serdecznie (:
Jakiś czas temu sprowadziły mnie tu google, zastanawiałam się wtedy, jaką maszynę kupić. Z krawiectwem miałam styczność ucząc się w odzieżówce, później zamarzyła mi się praca w księgowości, więc maszyna stała w szafie ... Po latach "dojrzałam" ![]() Fajnie, że jesteście - prześledzę na ile się da tematy na forum, żeby się trochę odkurzyć w temacie szycia ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witam!
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
witaj ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Cześć. Czuj się jak u siebie ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Witaj!
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witaj ![]() Księgowość ma dużo wspólnego z szyciem. W obu przypadkach min.dokładność to zaleta ,itp. Tylko pozornie wydaja się całkiem odlegle zainteresowania ![]() Maszynę masz fajną i naprawde wielofunkcyjną .Powodzenia ________________________________________________________
"W żadnym wieku nie powinieneś się wstydzić tego, czego nie wiesz, ponieważ zamiłowanie do nauk i zajmowanie się nimi nie ogranicza się do czasów szkolnych, lecz kończy się z życiem." (Szymon Marycki,1551) |
|
Stały Bywalec
|
|
witaj ![]() --- Ostatnio edytowane 2014-02-06 16:40:11 przez Brak_Nazwy --- ________________________________________________________
◄║█║BRAK SYGNATURKI║█║► |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witam ![]() ________________________________________________________
"Świat jest dobry ,ludzie w większości nie"
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Witaj wśród szajbusów! ![]() Zazdroszczę Ci trochę tego startu od takiej maszyny, ale z drugiej strony - gdybym miał tak wypasiony sprzęt, to pewnie bym się nie nauczył różnych "partyzanckich" sposobów... A one się cały czas przydają! ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Szajbusów?!
Jak ktoś ma cztery albo i pięć domowych maszyn do szycia to od razu szajbus? Zibiasz, jak możesz? To, że sama podejrzewałam u siebie chorobę psychiczną, to nie powód, żeby tak na forum, przy wszystkich, nazywać mnie samą i mnie podobnych takim mianem. Fakt, trochę pokręceni jesteśmy, ale jednocześnie jacy utalentowani! A jacy pracowici! No dobra: witaj w świecie nieszkodliwych, pozytywnie szajbniętych maszynistów! |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.