| Świeżynek
  |  | 
| Witam Was serdecznie (:
 Jakiś czas temu sprowadziły mnie tu google, zastanawiałam się wtedy, jaką maszynę kupić. Z krawiectwem miałam styczność ucząc się w odzieżówce, później zamarzyła mi się praca w księgowości, więc maszyna stała w szafie ... Po latach "dojrzałam"  - bakcyl powrócił, szyłam torebki na biżuterię na potrzeby własne i tak trafiłam tu, kupiłam Janome TXL 607 i ... hah nie ogarniam jej możliwości, trochę mnie przerasta, ale myślę, że powoli dam radę (: Fajnie, że jesteście - prześledzę na ile się da tematy na forum, żeby się trochę odkurzyć w temacie szycia  ... Tymczasem pozdrawiam. | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Witam! | |
| Pogromca spamerów
  |  | 
| witaj    ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| Cześć. Czuj się jak u siebie   ________________________________________________________ | |
| Zaaklimatyzowany
 |  | 
| Witaj!  | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Witaj    Księgowość ma dużo wspólnego z szyciem. W obu przypadkach min.dokładność to zaleta ,itp. Tylko pozornie wydaja się całkiem odlegle zainteresowania   Maszynę masz fajną i naprawde wielofunkcyjną .Powodzenia ________________________________________________________ "W żadnym wieku nie powinieneś się wstydzić tego, czego nie wiesz, ponieważ zamiłowanie do nauk i zajmowanie się nimi nie ogranicza się do czasów szkolnych, lecz kończy się z życiem." (Szymon Marycki,1551) | |
| Stały Bywalec
 |  | 
| witaj  --- Ostatnio edytowane 2014-02-06 16:40:11 przez Brak_Nazwy --- ________________________________________________________ ◄║█║BRAK SYGNATURKI║█║► | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Witam   ________________________________________________________ "Świat jest dobry ,ludzie w większości nie"
 | |
| Krawiec-Filozof
  |  | 
| 
 Witaj wśród szajbusów!    Zazdroszczę Ci trochę tego startu od takiej maszyny, ale z drugiej strony - gdybym miał tak wypasiony sprzęt, to pewnie bym się nie nauczył różnych "partyzanckich" sposobów... A one się cały czas przydają!  ________________________________________________________ Maszyna do szycia składa się z: 
 1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Szajbusów?!
 Jak ktoś ma cztery albo i pięć domowych maszyn do szycia to od razu szajbus? Zibiasz, jak możesz? To, że sama podejrzewałam u siebie chorobę psychiczną, to nie powód, żeby tak na forum, przy wszystkich, nazywać mnie samą i mnie podobnych takim mianem. Fakt, trochę pokręceni jesteśmy, ale jednocześnie jacy utalentowani! A jacy pracowici! No dobra: witaj w świecie nieszkodliwych, pozytywnie szajbniętych maszynistów! | 
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook