Wersja do druku

Zaaklimatyzowany
Kochani ja jak zawsze z prośbą. Jak trwoga to do Was :)
Otóż właśnie się dowiedziałam, że mój przedszkolak za półtora tygodnia ma bal karnawałowy. Znacie fajne i proste wykroje na coś dla chłopca ?

Pozdrawiam
Szybko i bezboleśnie : na opasce królicze uszka, na spodenkach od dresu puszysty ogonek.I już masz króliczka. Wesoło i wielkanocnie. Wypróbowane zresztą :)
Pozdrawiam.
Marta
Fajny pomysł :)
Moja mama kiedyś mojemu bratu zrobiła strój sygnalizatora świetlnego :D tak, chodzi o taki zwykły drogowy:

skleiła z grubszego białego papieru sześcian, zrobiła dziury na ręce, głowę, od dołu był po prostu niezaklejony, nakleiła po trzy kolorowe krążki z przodu i z tyłu, ubrała brata na czarno i voila :D pamiętam, że był to najoryginalniejszy strój na balu i chyba nawet jakąś nagrodę za to dostał ;)

--- Ostatnio edytowane 2014-02-07 10:01:59 przez matrioszka ---
Kochani ja jak zawsze z prośbą. Jak trwoga to do Was :)
Otóż właśnie się dowiedziałam, że mój przedszkolak za półtora tygodnia ma bal karnawałowy. Znacie fajne i proste wykroje na coś dla chłopca ?

Pozdrawiam
Hej ja znam ;) przeczytaj tu http://corobirobcio.blogspot.com/2014/02/jednonocny-stroj-karnawaowy-z-niczego.html
do zrobienia w jedną noc ;) pozdrawiam
Zaaklimatyzowany
Dziękuję. Postanowiłam zrobić właśnie króliczka. Będzie ogonek i uszka, a na bluzeczce biały brzuszek
ciekawe jak te uszy uszyje ;)

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.