| Świeżynek
  |  | 
| Witam wszystkich bardzo serdecznie.Na poczatku dziekuje za forum ktore nie zniecheca   Dzieki Wam dowiedzialam sie wielu , wielu rzeczy.Do maszyny i szycia nigdy, ale to nigdy mnie nie ciagnelo az do teraz. Pozyczylam od mamy starego Lucznika, ale niestety jego zywot sie zakonczyl.   Jutro zamawiam maszyne Juki HZL-29Z, mam nadzieje ze to dobry wybor.Co sadzicie?? Maszyna jest mi potrzebna do uzytku domowego.Mam dwoje malych dzieci, wiec mysle ze sie na pewno sie przyda. Pozdrawiam i witam cieplutko. | |
| Pogromca spamerów
  |  | 
| witaj    ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| witaj między nami   ________________________________________________________ Panie Boże! A mogłeś z tego żebra, taką fajną kolejkę elektryczną zrobić! | |
| Stały Bywalec
 |  | 
| Witaj   ________________________________________________________ ◄║█║BRAK SYGNATURKI║█║► | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Witaj   Nie szyję na JUKI HZL29Z ;wydaje się być modelem na małe domowe "obróbki"   Wolę maszyny cięższe  ale to wszystko zależy od tego do czego będziesz je używać. Powodzenia  ________________________________________________________ "W żadnym wieku nie powinieneś się wstydzić tego, czego nie wiesz, ponieważ zamiłowanie do nauk i zajmowanie się nimi nie ogranicza się do czasów szkolnych, lecz kończy się z życiem." (Szymon Marycki,1551) | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Witaj! | |
| Zaaklimatyzowany
 |  | 
| Witaj! | |
| Krawiec-Filozof
  |  | 
| Witaj!
 Widzę, że postąpiłaś podobnie, jak ja kiedyś - najpierw kupiłem samochód, a potem zapisałem się na kurs prawa jazdy!   Powodzenia! I wytrwania w zapale!  ________________________________________________________ Maszyna do szycia składa się z: 
 1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz | |
| Świeżynek
  |  | 
| Zibiaszu i jak poszlo Ci z prawo jazdy    Czy ktos moglby jeszcze wypowiedziec sie na temat mojego przyszlego "samochodu" vel maszyny? | 
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook