| Świeżynek
  |  | 
| hej, chciałam się przywitać, podczytuję Wasze forum od jakiegoś czasu, dzięki Wam kupiłam maszynę z lidla, w czasach liceum i wcześniejszych szyłam na starym łuczniku mojej mamy, potem miałam przerwę, ostatnio używam maszyny do drobnych przeróbek ale chyba w końcu czas by coś uszyć   --- Ostatnio edytowane 2014-02-12 17:17:55 przez truskawka --- | |
| Pogromca spamerów
  |  | 
| witaj    ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Witam serdecznie! Życzę wielu szczęśliwych chwil spędzonych z maszyną i satysfakcji ze swoich dzieł! | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Witaj, czekamy na to co uszyjesz! | |
| Stały Bywalec
 |  | 
| Witam! ________________________________________________________ ◄║█║BRAK SYGNATURKI║█║► | |
| Krawiec-Filozof
  |  | 
| Witaj w klubie Silverowiczów!    SZYJ I POKAZUJ! ________________________________________________________ Maszyna do szycia składa się z: 
 1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Witaj  ________________________________________________________ "W żadnym wieku nie powinieneś się wstydzić tego, czego nie wiesz, ponieważ zamiłowanie do nauk i zajmowanie się nimi nie ogranicza się do czasów szkolnych, lecz kończy się z życiem." (Szymon Marycki,1551) | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| Zapraszamy, zapraszamy    ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Witam   ________________________________________________________ "Świat jest dobry ,ludzie w większości nie"
 | |
| Świeżynek
  |  | 
| Cześć    Powodzenia podczas prób  ________________________________________________________ | 
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook