Świeżynek
![]() |
|
Szanownie Panie
![]() Zarejestrowałam się na forum, by spytać Was - ekspertek, czy w klasycznej rozkloszowanej sukience (zdjęcie nr 2) można powiększyć dekolt (najlepiej na taki jaki przedstawia zdjęcie nr 1)? Jeśli tak, to ile taka przyjemność może mnie kosztować i czy polecicie mi jakieś usługi na terenie Poznania? Wiem, że prościej byłoby kupić sukienkę o kroju jaki mnie interesuje, ale niestety nigdzie nie mogłam znaleźć tego fasonu w moim rozmiarze i ostatecznie zamówiłam właśnie z tym maleńkim dekoltem i źle się z takim pod szyję czuję ![]() Z góry dziękuję za odpowiedzi! |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
sa tu tez Panowie
da sie dekolt jak dobrze widze wykonczony jest ozdobna gumka ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nie wiem z której części Poznania jesteś, na Dąbrowskiego jest punkt krawiecki, także na Romka Strzałkowskiego- nie korzystałam z usług żadnego z nich.
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Przepraszam wobec tego obecnych tu Panów - posłużyłam się stereotypem.
Jest mi to obojętne jaka część Poznania, mogę dojechać. Dziękuję za podanie tych dwóch punktów. I ogólnie za odpowiedź, że da się ten dekolt powiększyć ![]() Poczekam jeszcze trochę, być może ktoś mi poleci sprawdzone usługi ![]() --- Ostatnio edytowane 2014-02-15 22:43:04 przez blair25 --- |
|
Świeżynek
![]() |
|
Sukienka już pewnie gotowa?
![]() ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.