Krawiec-Filozof
![]() |
|
Fajne torbiszcze! Aż czasem żałuję, że nie noszę torebek... ![]() Ale to już chyba wymagało specjalnej maszyny? Bo skóra mi wygląda na jakąś chromową co najmniej? Albo gładzony nubuk świnięcy? Ta, czy owak - wykonanie perfecto! ![]() A tak przy okazji - kolor ceglasty zalicza się do grupy czerwieni, nawet występuje w niektórych paletach pod nazwą "bricky red". Ten kolor, który prezentujesz - to raczej "siena palona" z grupy brązów. I w tym przypadku są zgodne obie najważniejsze systematyki barw - Talens i Rowney. ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Torebka tak jak jak poprzednie wspaniała! Gratuluję talentu!
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Piękna torba i perfekcyjne szycie!
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Jestem w szoku jak piękne szyjesz te torby! Ja mam starego łucznika i jak próbowałam przeszyć ekoskórkę to mu się nie podobało zbytnio ![]() ![]() ________________________________________________________
Moje hafciarskie szaleństwo: http://ulijankaa.pakamera.pl ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Świetne torebki, pełen profesjonalizm. Aż nie mogę uwierzyć , że takie rzeczy można tworzyć ręcznie a nie tylko w wielkich fsbrykach. Szacun ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Rewelacyjna torba
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Świetne te torby, super wykonanie i styl.
Pozdrawiam. Magda ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
C U D N E !!! ________________________________________________________
Każde serce ma ciemne zakątki,gdzie są boleści,głupstwa i szczęścia pamiątki.
Adam Mickiewicz |
|
Administrator
![]() |
|
Jaka precyzja wykonania! Wow aż miło popatrzeć i z bliska przyglądnąć się szczegółom ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Świetne wykonanie, te wszytskie okucia kaletnicze i ściegi, jestem pod wrażeniem precyzji ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.