Wersja do druku

Świeżynek
Witam Wszystkich serdecznie i twórczo :). Trafiłam tu przez przypadek poszukując informacji na temat szycia eco skóry, szukam informacji na jakiej maszynie mogłabym szyć torebki z eco skóry. Trafiłam na post Krawca -filozofa , bardzo ciekawy... i tak odkryłam eKrawiectwo :) I jeśli pozwolicie chętnie się z nim bliżej zaprzyjaźnię... z eKrawiectwem, oczywiście. Już widzę kopalnie ciekawych informacji...
Jestem ekonomistką, prowadzę pracownię haftu komputerowego / projekt i wykonanie/ i jestem pasjonatką wszystkiego co piękne i co potrafią nasze zręczne łapki stworzyć... szycie- trochę, dekoracje, filcowanie, decoupage, witraże, malowanie na jedwabiu...no i trochę gadułą też jestem. Hana
oby nie taka gadula jak Zbychu i Grzechu,bo Oni sa w tym MISTRZAMI :figielek:
Świeżynek
:) Witaj, Trochę gaduła jestem, ale przy MISTRZACH zawsze można się doskonalić :)
Powitali! No wreszcie będziemy mieli z kim poklachać :-) No ale muszę jedną rzecz sprostować: MY NIE JESTEŚMY GADUŁAMI - my jesteśmy po prostu bardzo aktywni na forum :rotfl:. To coś takiego jakby ADHD ukierunkowane na filozofię życia jako takiego oraz kontemplacji jego szczegółów. Wielowątkowość jest tutaj podstawą. Zaczyna się od zeza przy nawlekaniu nici na igłę, przewija przez oceany produktów naszej weny twórczej (nie brakuje tu "niesamowitych") połączonej z maniakalną chęcią poznania naszych sprzętów (i sprzętów naszych współforumowiczek, i ...czów) wraz z natychmiastowych rozwiązaniem problemów wszelakich; ociera o mistycyzm grupowego słuchania cudów muzyki, radości poznawania poprzez fotografie naszych rodzin (i pupilków), kłócenia się o politykę, zabijania przy kompletnie nieistotnych tematach o ludzkiej seksualności; by po ponownym wzniesieniu się na wyżyny ludzkiego umysłu spróbować ogarnąć np świat barw i ostatecznie, w ramach relaksu (nabraniu dystansu do siebie i świata) zagłębić się w świat humoru tramwajowego i każdego innego z życia wziętego.
Tak. Sądzę, że zawsze znajdziesz tu coś dla siebie i podzielisz się sobą z nami.
Witamy serdecznie!
Grześ i spółka

P.S. Chyba się znów rozgadałem

--- Ostatnio edytowane 2014-02-27 12:01:22 przez Grześ ---
Witaj!
Stały Bywalec
Witaj!
Witaj:)
"W żadnym wieku nie powinieneś się wstydzić tego, czego nie wiesz, ponieważ zamiłowanie do nauk i zajmowanie się nimi nie ogranicza się do czasów szkolnych, lecz kończy się z życiem." (Szymon Marycki,1551)
Krawiec-Filozof
Łoj się ześmiałem ze śmiechu! :D
Witaj!
To mówisz, że w googlach jestem? :D
https://www.facebook.com/Zibiasz
Świeżynek
Łoj się ześmiałem ze śmiechu! :D
Witaj!
To mówisz, że w googlach jestem? :D
Witaj ! Jak się dużo "gada" google "słyszą" :)

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.