Świeżynek
![]() |
|
Witam Wszystkich serdecznie i twórczo ![]() ![]() Jestem ekonomistką, prowadzę pracownię haftu komputerowego / projekt i wykonanie/ i jestem pasjonatką wszystkiego co piękne i co potrafią nasze zręczne łapki stworzyć... szycie- trochę, dekoracje, filcowanie, decoupage, witraże, malowanie na jedwabiu...no i trochę gadułą też jestem. Hana ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
witaj ![]() oby nie taka gadula jak Zbychu i Grzechu,bo Oni sa w tym MISTRZAMI ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Powitali! No wreszcie będziemy mieli z kim poklachać ![]() ![]() Tak. Sądzę, że zawsze znajdziesz tu coś dla siebie i podzielisz się sobą z nami. Witamy serdecznie! Grześ i spółka P.S. Chyba się znów rozgadałem --- Ostatnio edytowane 2014-02-27 12:01:22 przez Grześ --- ________________________________________________________
Panie Boże! A mogłeś z tego żebra, taką fajną kolejkę elektryczną zrobić! |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witaj!
|
|
Stały Bywalec
|
|
Witaj! ________________________________________________________
◄║█║BRAK SYGNATURKI║█║► |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witaj ![]() ________________________________________________________
"W żadnym wieku nie powinieneś się wstydzić tego, czego nie wiesz, ponieważ zamiłowanie do nauk i zajmowanie się nimi nie ogranicza się do czasów szkolnych, lecz kończy się z życiem." (Szymon Marycki,1551) |
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Łoj się ześmiałem ze śmiechu! ![]() Witaj! To mówisz, że w googlach jestem? ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Świeżynek
![]() |
|
Witaj ! Jak się dużo "gada" google "słyszą" ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.