| Zaaklimatyzowany
  |  | 
| Witam,mam na imie Masza, pochodze z Rosji, od dziecinstwa jak sibie pamietam zawsze cos tworzylam, pozniej mialam mala przerwe- studia w Polsce.A niedawna urodzilam syna i  stwierdzilam ze sobie bede szyc   W szkole w Rosji mamy obowiazkowe szycie,wiec umiem juz duzo w sumie.Nie wiek czy tu to znajde ale chcialabym sie nauczyc suknie wieczorowe i slubne szyc,moze ktos siedzi w tym temacie? Aaa, miszkam w Poznaniu Pozdrawiam P.S. pisze z komorki --- Ostatnio edytowane 2014-02-27 18:34:47 przez diogi --- ________________________________________________________ Prosze wybaczyc moj rosyjski   | |
| Pogromca spamerów
  |  | 
| witaj    ________________________________________________________ | |
| Zaaklimatyzowany
  |  | 
| Witamy, ja nie wiele wiem w temacie sukni ale torebki skórzane - moja pasja, sporo wiem (choć nie wszystko) sporo umiem (choć wciąż za mało) chętnie pomogę   | |
| Świeżynek
  |  | 
| Witaj   ja też dopiero dołączyłam. Jestem z okolic Poznania i bywam tu często. Powstała tu grupa "szyciowa", wszystkie wymieniamy się inspiracjami i ciekawymi miejscami w sieci, spotykamy się przy kawie. Może znajdzie się ktoś od sukni. Chętnie pomogę  Już wiem, że polubimy eKrawiectwo  . Ja tworzyłam różne rzeczy, ale moja pasją są projekty haftu komputerowego i szycie torebek. Marzy mi się szycie ze skóry ekologicznej, ale tu muszę zacząć od podstaw, czyli maszyna, bo pomysłów nie brakuje. ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Masza! A Miedwied u Tiebja gdje?
 G. ________________________________________________________ Panie Boże! A mogłeś z tego żebra, taką fajną kolejkę elektryczną zrobić! | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Witaj! Też jestem z Poznania, ale w temacie szycia  to Ci nie pomogę. Jestem amatorką i to raczej ja musiałabym się uczyć od Ciebie  | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Poznanianki, jeśli kogoś jeszcze nie ma w naszej grupie na facebooku, to marsz natychmiast wstępować w nasze szeregi! https://www.facebook.com/groups/poznanszyje/ --- Ostatnio edytowane 2014-02-28 07:47:20 przez matrioszka --- ________________________________________________________ www.facebook.com/natabo.retro.design/ | |
| Zaaklimatyzowany
  |  | 
| 
  A on zawsze obok ,chodzi i nie daje nic zrobic    ________________________________________________________ Prosze wybaczyc moj rosyjski   | |
| Zaaklimatyzowany
  |  | 
| 
 Bardzo chetnie dolaczylabym do waszej grupy.Mi sie wydawalo ze tylko ja w Pz szyje heehe ________________________________________________________ Prosze wybaczyc moj rosyjski   | |
| Krawiec-Filozof
  |  | 
| 
 No i byłaś w mylnym błędzie! Matrioszka bardzo ładnie szyje i z pewnością się skumacie!   ________________________________________________________ Maszyna do szycia składa się z: 
 1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz | 
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook