Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Witam,mam na imie Masza, pochodze z Rosji, od dziecinstwa jak sibie pamietam zawsze cos tworzylam, pozniej mialam mala przerwe- studia w Polsce.A niedawna urodzilam syna i stwierdzilam ze sobie bede szyc ![]() Aaa, miszkam w Poznaniu Pozdrawiam P.S. pisze z komorki --- Ostatnio edytowane 2014-02-27 18:34:47 przez diogi --- ________________________________________________________
Prosze wybaczyc moj rosyjski ![]() |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
witaj ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Witamy, ja nie wiele wiem w temacie sukni ale torebki skórzane - moja pasja, sporo wiem (choć nie wszystko) sporo umiem (choć wciąż za mało) chętnie pomogę
![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Witaj ![]() ![]() ![]() Ja tworzyłam różne rzeczy, ale moja pasją są projekty haftu komputerowego i szycie torebek. Marzy mi się szycie ze skóry ekologicznej, ale tu muszę zacząć od podstaw, czyli maszyna, bo pomysłów nie brakuje. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Masza! A Miedwied u Tiebja gdje?
G. ________________________________________________________
Panie Boże! A mogłeś z tego żebra, taką fajną kolejkę elektryczną zrobić! |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witaj! Też jestem z Poznania, ale w temacie szycia to Ci nie pomogę. Jestem amatorką i to raczej ja musiałabym się uczyć od Ciebie
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Poznanianki, jeśli kogoś jeszcze nie ma w naszej grupie na facebooku, to marsz natychmiast wstępować w nasze szeregi! https://www.facebook.com/groups/poznanszyje/ --- Ostatnio edytowane 2014-02-28 07:47:20 przez matrioszka --- ________________________________________________________
www.facebook.com/natabo.retro.design/ |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
A on zawsze obok ,chodzi i nie daje nic zrobic ![]() ________________________________________________________
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Bardzo chetnie dolaczylabym do waszej grupy.Mi sie wydawalo ze tylko ja w Pz szyje heehe ________________________________________________________
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
No i byłaś w mylnym błędzie! Matrioszka bardzo ładnie szyje i z pewnością się skumacie! ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.