Świeżynek
![]() |
2014-03-04 11:45:48 Witam poszukuje hurtowni lub sklepów z materiałami do szycia torebek : filc, skóra ekoskóra itp, bardziej hurtowni , czy ktoś może mi polecić ?
|
Witam poszukuje hurtowni lub sklepów z materiałami do szycia torebek : filc, skóra ekoskóra itp, bardziej hurtowni , czy ktoś może mi polecić ?
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
2014-03-04 11:50:41 Re: Witam poszukuje hurtowni lub sklepów z materiałami do szycia torebek : filc, skóra ekoskóra itp, bardziej hurtowni , czy ktoś może mi polecić ?
|
jeszcze z 5 watkow rozpocznij tak samo,a na pewno ktos Ci odpowie ![]() od czego masz google,poszukaj troche --- Ostatnio edytowane 2014-03-04 11:51:26 przez roksanitka --- ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
2014-03-04 13:09:08 Re: Witam poszukuje hurtowni lub sklepów z materiałami do szycia torebek : filc, skóra ekoskóra itp, bardziej hurtowni , czy ktoś może mi polecić ?
|
No właśnie. Przeglądnij wątki an forum - są takie z danymi sklepów z tkaninami. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
2014-03-07 21:03:11 Re: Witam poszukuje hurtowni lub sklepów z materiałami do szycia torebek : filc, skóra ekoskóra itp, bardziej hurtowni , czy ktoś może mi polecić ?
|
skad jestes ? bo teraz polecam Swarzedz ![]() ________________________________________________________
Prosze wybaczyc moj rosyjski ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
2015-03-12 20:31:40 Re: Witam poszukuje hurtowni lub sklepów z materiałami do szycia torebek : filc, skóra ekoskóra itp, bardziej hurtowni , czy ktoś może mi polecić ?
|
Mam skóry
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.