Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Szpilko, tak, bo tak w sumie to jestem gdynianką całym sercem. ![]() Susanno, dziękuję bardzo. Nie spodziewałam się aż tak pochlebnych słów, ale dziękuję, bo od tego jeszcze bardziej ciągnie do maszyny. ![]() --- Ostatnio edytowane 2014-05-09 22:36:11 przez dolczewita --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A w których górach byłaś??? ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
W Bieszczadach! Te zdjęcia są zrobione na Połoninie Caryńskiej. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Kapitalna koszula - patrząc na nią, od razu chce się w góry ![]() A na Twoim blogu widzę tutek z mankietu - super! ________________________________________________________
Magdalena
http://sonata-na-miare.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dolczewita trzeba było do mnie na kawkę wstąpić ![]() ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Meg. Dzięki. ![]() ![]() Niteczko, też z Gdyni jesteś? To trzeba jakąś szyciową kawkę obmyślić! W grupie raźniej. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|Nie, jestem z okolic Ustrzyk Dolnych ![]() ________________________________________________________
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Aaaaa. ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
I koszula i widoki super!
![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Super koszula! Fajny dobór kolorów, a w góry idealna ![]() ________________________________________________________
Moje hafciarskie szaleństwo: http://ulijankaa.pakamera.pl ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.