| Świeżynek
  |  | 
| I ja wreszcie się przywitam.
 Na forum trafiłam przez blog naszej Administrator  . Do tej pory tylko nieśmiało Was poczytywałam, ale wypada wreszcie się ujawnić. Szyję i pruję, (to drugie może nawet bardziej) bo bardzo mnie to relaksuje, a że przy okazji może coś fajnego powstać - tym bardziej się cieszę.. Do tej pory nie były to jakieś skomplikowane dzieła. Jakieś piżamki, poszewki na pościel, spódnice, proste sukienki, spodnie, ubranka do dzieci. I raczej proste tkaniny - raz, że nie żal zniszczyć, a dwa, że w mojej jedynej w okolicy pasmanterii króluje bawełna i dzianina  . Zaczynam jednak dojrzewać do bardziej ambitnego szycia, stąd też będę pewnie miała do Was masę pytań. Ale to już w innym wątku   Pozdrawiam Was serdecznie Miśka | |
| Stały Bywalec
 |  | 
| Witam  ________________________________________________________ ◄║█║BRAK SYGNATURKI║█║► | |
| Pogromca spamerów
  |  | 
| witaj    ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Witam! | |
| Świeżynek
 |  | 
| Cześć   | |
| Krawiec-Filozof
  |  | 
| Witaj w Bakcylandii!   ________________________________________________________ Maszyna do szycia składa się z: 
 1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz | |
| Świeżynek
  |  | 
| Witaj   ________________________________________________________ | |
| Świeżynek
  |  | 
| Bardzo Wam dziękuję za miłe przyjęcie   . 
 Zibiasz! Turlam się!   | |
| Krawiec-Filozof
  |  | 
| 
 A to jakiś nowy fitness, cy cóś?   ________________________________________________________ Maszyna do szycia składa się z: 
 1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Witaj    
 ................  ________________________________________________________ "W żadnym wieku nie powinieneś się wstydzić tego, czego nie wiesz, ponieważ zamiłowanie do nauk i zajmowanie się nimi nie ogranicza się do czasów szkolnych, lecz kończy się z życiem." (Szymon Marycki,1551) | 
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook