| Świeżynek
  |  | 
| No cześć!    Jak sam tytuł tematu wskazuje - jestem krawieckim żółtodziobem i dopiero stawiam pierwsze kroki w szyciu. Bardzo chciałabym się nauczyć tej sztuki, a chyba warto mieć stały kontakt z bardziej zaawansowanymi krawcami i krawcowymi, coby w razie pytań lub wątpliwości móc się poradzić.  Mam na imię Magdalena i uczę się w szkole projektowania ubioru - niestety szyć tam nie uczą, więc trzeba sobie radzić samemu... Z innych ciekawostek to mam kota, bo lubię koty.  Dzień dobry! --- Ostatnio edytowane 2014-03-10 12:39:08 przez beo --- | |
| Pogromca spamerów
  |  | 
| witaj
 chyba wiekszosc szyjacych ma koty  ________________________________________________________ | |
| Krawiec-Filozof
  |  | 
| 
 Witaj, Żółtodziobku!   Tu Czerwononos.   Roksi - ująłbym to inaczej: wszyscy szyjący mają kota...  ________________________________________________________ Maszyna do szycia składa się z: 
 1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz | |
| Pogromca spamerów
  |  | 
| no to też ________________________________________________________ | |
| Świeżynek
  |  | 
| Witaj   Ja też z tych co to ma kota  a nawet dwa, bo jeden w głowie a drugi próbuje testować igłę w maszynie   ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Witaj,miło,że jesteś   ________________________________________________________ "W żadnym wieku nie powinieneś się wstydzić tego, czego nie wiesz, ponieważ zamiłowanie do nauk i zajmowanie się nimi nie ogranicza się do czasów szkolnych, lecz kończy się z życiem." (Szymon Marycki,1551) | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Jeruna. My jak te Hekse: chaupa na kurzej szkicie i kot doma, a kokot na dworze śpiewo. Jeno wartnąć jak mi z chaupy fojerem aszynbecher zrobiom.
 Moża by te pieruńsko maszyna kopsnąć komu, a heklować miast szyć? Mom recht??   G. ________________________________________________________ Panie Boże! A mogłeś z tego żebra, taką fajną kolejkę elektryczną zrobić! | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Mosz recht, Lojzek. | |
| Świeżynek
  |  | 
| No cześć, dziękuję za miłe powitanie!   | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| witaj  ________________________________________________________ | 
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook