Wersja do druku

Świeżynek
Witam.
Właśnie się zarejestrowałam, bo bardzo ucieszyłam się ,że znalazłam forum w którym jest tak wiele informacji o szyciu itp.Właścicielką maszyn byłam od dzieciństwa,jednak bez pasji.Kilka dni temu stałam się posiadaczką Singera one plus i jest to miłość od pierwszego wejrzenia-nigdy na żadnej maszynie nie zaznałam takiej lekkości szycia:rotfl:Na początku będę dużo czytać,pouczę się trochę a potem postaram sie zadawać sensowne pytania(chociaż nie obiecuję na 100%).
Pogromca spamerów
witaj :)
Stara Gwardia
Witaj między nami :-)
Witam.
Właśnie się zarejestrowałam, bo bardzo ucieszyłam się ,że znalazłam forum w którym jest tak wiele informacji o szyciu itp.Właścicielką maszyn byłam od dzieciństwa,jednak bez pasji.Kilka dni temu stałam się posiadaczką Singera one plus i jest to miłość od pierwszego wejrzenia-nigdy na żadnej maszynie nie zaznałam takiej lekkości szycia:rotfl:Na początku będę dużo czytać,pouczę się trochę a potem postaram sie zadawać sensowne pytania(chociaż nie obiecuję na 100%).
Witaj!
Przynajmniej szczerze powiedziane z tą sensownością... :D
Obyś tylko nie popadła w "nieznośną lekkość szycia" na początku!
Mamy tu kilka takich uzależnionych egzemplarzy, a współczesna medycyna jeszcze nas nie dogoniła... :D
https://www.facebook.com/Zibiasz
Świeżynek
Moja siostra na TO zapadła,mi chyba nie grozi,chociaż...wyjdzie w praniu:)
Świeżynek
Witaj :)

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.